Tápszeres babáknak milyen vízből készítitek a tápszert?
Humana, Hipp vagy egyéb bébivízből vagy forraltok?
Ha forraltok, akkor minden evés előtt vagy egyszerre többet felforraltok és csak újamelegítitek?
Ez azért merült fel bennem, mert tegnap elolvastam a Hipp vizen hogy felbontás után 24 óráig használható,azt követően pedig forralni kell. Az én babám csak éjjel 2x kap tápszert, így több napig is elég egy üveg bébivíz. De ha azt is forralnom kell akkor minek vegyem? Ti hogy csináljátok?
Köszi a válaszokat.
Nekem is a hűtési idővel van gondom, nagyon türelmetlen ha feébre és éhes azonnal enni kell :-)
szia! Én is csapvizet forralok, de sosem evés előtt. Ha pl. 12 órakor evett, akkor 14 óráig teszek-veszek, majd vizet forralok a következő evésre, így 15-16 órára meg is fő, és ki is hűl, van, hogy melegíteni sem kell, mert még elég langyos. Egy forralás rendszerint 2 evésre elég. Sosem szoktam pont evés előtt forralni a vizet, mert az én babám sem győzi kivárni, míg meghűl.
7 hetes kisfickó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!