Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinálja azt a kislányom...

Miért csinálja azt a kislányom, hogy ha leteszem a játszószőnyegére elkezd rögtön sírni? Mit csináljak? Hagyjam sírni?

Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz 5 hónapos és már teljesen kikészít. Ha leteszem üvölt, ha föléhajolok és foglalkozom vele, akkor rögtön mosolyog, ha egy méterre eltávolodok, újra kezdi. Ha hagyom sírni, miközben 3 méterre tőle leülök a kanapéra, kb 20 percig sír, közben állandóan lesi, hogy mikor sajnálom meg, aztán egyik pillanatról a másikra elkezd nézelődni és a kezét rágcsálni. Valószínűleg megunja. De ez minden egyes etetés után így zajlik. Mikor fog 10 percig elleni és nem rögtön sírni? Ne írjátok azt, hogy én kellek neki, meg hogy ekkorta baba nem tud hisztizni, mert tud. Ha játszom vele, akkor mosoly és boldogság van. Ez mind oké, de azért amikor nappal 3 órákat felvan az alvások között, csak kell tudnia egy kicsit elleni nem? Így nem fog soha forogni, klúszni, mászni, ha mindig ölben akar lenni.
2010. márc. 9. 10:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mégegyszer, nem tudom ki szórakozik azzal, hogy lepontozza a válaszokat, én mindenkit felpontoztam, aki hasznos volt.
2010. márc. 9. 12:55
 12/13 anonim ***** válasza:
2. vagyok. ha ez vigasztal, azt mondják, az a gyerek fog tudni jól játszni, akivel az elején sokat játszanak. és tényleg látom, hogy mostanában van, hogy elővesz valamit, és játszik vele, ahogy sokszor csináltuk együtt. mondjuk nem a hivatalos játékokat játssza, úgy értem, a boltiakkal, hanem pl. gombokat pakol kis dobozokba, meg ruhacsipeszt, meg kis golyókat, hengerekbe, pezsgőtablettás dobozokba, satöbbi. szóval azért van fejlődés. még ha lassú is. kitartást! :)
2010. márc. 9. 13:43
 13/13 anonim ***** válasza:
3. vagyok megint. Szerintem nem azt igényli, hogy felvedd, hanem csak hogy mellette legyél. Ha játszik és néha kitekinthet rád, látja, hogy vele vagy, ennyi is elég lesz neki.
2010. márc. 9. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!