Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos kortól adható...

6 hónapos kortól adható TEJJEL oldódó tejpép? Nestlés.

Figyelt kérdés

Ilyet találtunk és mivel nem láttam,hogy tejjel kell elkészíteni,csak annyit,hogy 6 hónapos kortól adható,megvettem.10 hós a babám,akkor hogyan csináljam meg neki?

Gondoltam arra,hogy vízzel hígítom,de akkor szerintem elég érdekes íze lenne...

2010. márc. 8. 21:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja!És Debrecenben a Müllerben vettük.
2010. márc. 8. 22:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Én sem adnék neki rendes tejet! Egy éves kortól már egy-egy deci adható de nem ajánlott három éves kor elött tejet adni.
2010. márc. 8. 22:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Gonndolom hogy ugy ertendo hogy hat honapos kortol tapszerrel,egy eves kortol tejjel higitando
2010. márc. 8. 22:12
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
Harom eves kortol?????Marhasag,tehat ha bolti tehentejet adsz egy hat honaposnak sot egy negy honaposnak sem lesz semmi baja,aki tejallergiasesetleg,de az kijon rogton.Ugy ahogy valaki mondta korabban,azert van ez az egesz cirkusz hogy eljenek a tapszergyartok.Van egy cukorbeteg ismerosom ,az is azt mondja hogy mar reg feltalaltak a cukorbetegseg gyogyitasat,de nagyon sok penz forog kockan mert osszesen ket ceg gyart inzulint a vilagon,elkepzelhetitek mi penz folyik be nekik?Tehat ugyanez a politika a tapszer es a tehentej mese kozt is.A ferjem reszerol a rokonok falun az osszes gyermeknek tehentejet adtak ugy hogy felesben higitottak es nem lett semmi bajuk.
2010. márc. 8. 22:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Müller mindent Németo-ból hoz és azt írják rá, hogy tejjel vagy vízzel higítható, már láttam máson is.

Szerintem tejet még ne adj neki.

2010. márc. 8. 22:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Tehentej parti vagyok es mellesleg erzekeny ra. Nem teljesen csak erzekenyebb, ha egy kortyot is iszok futas wc, gyomorfajas egesz nap:( bezzeg a bolti tejtöl... Röhögve az egy litert es meg csak belmozgasom sincs.

a kisfiamnak ezert en sem adtam tejet 6-7 honapos koraig akkor is csak egy ket kortyot, mivel volt egy nagyon enyhe hasmenes, sztornoztuk a dolgot es rizstejet es laktozmenteset kapott egy eves koraig, onnantol megint proba kecsketejjel mar nem volt vele gondja es lass csodat most 2.5 eves es megiszik napi 6-7 deci tehentejet. Amugy higithatod vizzel es tapszerrel is, de akar rizstejjel, vagy igazi tejjel, de azt elöbb erdemes tesztelni föleg ha van erzekeny van a csaladban.

2010. márc. 9. 00:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is szoktam abban a debreceni Müllerben vásárolni. Mivel ezek nem magyarországi feliratos termékek, egy az egyben a német használati útmutatót fordítják le. Mivel ott nincs ez a nagy szigor a tej ellen, így ott nyugodtan ajánlják mindenkinek. Te döntöd el, hogy tejjel, vagy vízzel készíted el. 10 hós kortól már ki lehet a tejet és vizet fele-fele arányban próbálni, ha szeretnéd, ha meg nem akkor készíts el vízzel, a pici majd eldönti ízlik-e neki így. :)
2010. márc. 9. 10:48
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!Valóban német tejpép!Majd meglátom,hogy lesz jó a babámnak!Szép napot mindenkinek!
2010. márc. 9. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!