Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol találok Nestlés műanyag...

Hol találok Nestlés műanyag kiskanalat? Amikor megszületett a Picim az ajándékcsomagban volt benne, tehát nem én vettem. Kislányom most 15 hónapos és csak azzal hajlandó enni, de tegnap eltörte.

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 05:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én még nem láttam boltokban de nekünk van kettő is és nem használjuk!Ha gondolod szívesen oda adom, tatabányán lakunk vagy írd meg a címed és feladom neked póstán.
2009. máj. 7. 06:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha regisztrálsz ezen az oldalon, kiküldenek egy csomagot, amiben van egy Nestlés kiskanál. (Egyébként nálunk is az a nyerő.)

A tájékoztatóban egyébként azt írják, h' beváltható kupont küldenek, de nekem magát a csomagot küldték kb. idén márciusban, pár héttel a regisztráció után.

2009. máj. 7. 06:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak a lényeget felejtettem el:

[link]

2009. máj. 7. 06:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet kapni DM-ben, Schleckerben olyan csomagot, amiben van azt hiszem 4 bébiétel + kanál. Egyébként én is eltörte, de nekem elfogadja a dm-es babylove kanalat helyette, hasonló a nestleshez.
2009. máj. 7. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:

az enyém is azt szerette meg én is, de eltörem én is :)))))

Brendonban nem lehet?

esetleg Corában?

2009. máj. 7. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Addig üsd, míg nem hajlnadó mással is enni, vagy etesd vájúból...

Mi a f****ért kell elkényeztetni minden kis kölyköt? Az élet kegyetlen lesz vele, készítsd fel te is!

2010. febr. 7. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!