Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért szereti az édesapját...

Miért szereti az édesapját jobban a kislányom, ha velem van itthon napközben?

Figyelt kérdés
Mások szerint nagyon jó anyuka vagyok, én mégis kudarcként élem meg, hogy másfél éves kislányom, ha édesapja is itthon van, látványosan csak az apjához húz, az ő ölében akar lenni folyton. Nekem ez nagyon rosszul esik, mert rengeteg szeretet kap, és mivel külföldön élünk (segitség nélkül) velem van a legtöbbet. Persze elkezdődött a dackoszak is, de ez nem ok arra, hogy amint hármasban vagyunk, engem levegőnek nézzen sokszor. Ha elmegyek tornázni másfél órára, hazajövök, nemhogy örülne, elfordul, ha köszönni szeretnék neki. Más babák le se szállnak a mamájuk öléből, ragaszkodnak, csak pont az enyém nem szereti a mamáját??? Mit csináljak, hogy engem is megszeressen?
2010. márc. 8. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
mivel mindig te vagy vele,vagyis legtöbbször,hozzádszokott.téged is szeret nagyon,csak apukájával keveset van,ezért amikor találkoznak bepótolja az elmaradt dolgokat:)majd meglátod,ha visszamész dolgozni,le se fog szállni rólad
2010. márc. 8. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:
biztos,hogy téged is nagyon szeret.de nálunk is így van,pedig az én fiam még csak 3 hónapos.de ha apa itthon van,ő az isten.
2010. márc. 8. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyetet értek az előzővel. A gyereknek apára is szüksége van. És mivel Apa kevesebbett van vele, ő könnyebben veszi az akadályokat,így könnyebben viseli és kezeli a sírást is.
2010. márc. 8. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:

szia,

SZERET NAGYON Ő TÉGED, HIDD EL!! néha én is igy járok, nem csak apával a nagyikkal is. már 10 hónapos kora óta dolgozok, a mamák+taták vigyáznak rá nap közben és néha hétvégén is, ha kicsit kimozdulunk, takaritanom kell, vagy edzeni megyek. elejében nagyon rossz volt látni, hogy sir, ha el akarom hozni vagy ilyenek. de aztán rájöttem, hogy olyan kapcsolat, ami közte és köztem van nem fűzheti senkihez, mert én az édesanyja vagyok!! örülök, hogy ennyire szereti a nagyszülőket és hogy a kis életének aktiv résztvevői.

apánk nem dolgozott most 3 hétig és önszántából marad a fickóval otthon. az első hét után látható lett, hogy szorosabbra fűzték az apa-fia kapcsolatot, egyszerűen máshogy viszonyult hozzá a manó. most hogy vége a szabijának ez a 3 hét alatt lettek saját dolgaik, játékaik, meséik. ma reggel apát kereste, amikor felébredtünk, de nem fáj!! mert minden apának át kellene ezt élnie, hogy egyedül is legyen a kicsikkel. nagyon büszke vagyok a páromra, hogy jó apa és én is nyugodt vagyok, mert tudom, gond nélkül hagyhatom rá a kicsit.

szóval ne aggódj, szeret téged nagyon, apát máshogy!! nekem nem volt apukám, nem tudom milyen egy igazi apa-lánya kapcsolat... örülj, hogy a Te kislányod megtudja!! :)

Ági

2010. márc. 8. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így vagyok, kisfiam van, 8 hónapos. Annyira apás, hogy én már lelibeteg vagyok emiatt. Már állandóan ezen rágódom, szinte nap mint nap bőgök :( Ugyanez van nálunk is mint nálad. Ha megjön az apja, eldob mindent, és onnantól kezdve csak ő létezik a számára. Ha én bemegyek hozzájuk, szinte rám se néz. A szívem szakad bele, amikor a kezembe veszem, és sír, hogy az apjához akar menni. Ilyenkor én is úgy érzem, hogy nem szeret :((( Én írtam a neten egy pszichológusnak, aki azt írta, hogy nem kell emiatt aggódni, ez azért van, mert az apját ritkábban látja. Nem tudom, mindenesetre baromi szarul vagyok, és úgy érzem, hogy egyre jobban kötődik az apjához. Mit rontottam el? Vagy mit tegyek?
2010. márc. 15. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!