Miért szereti az édesapját jobban a kislányom, ha velem van itthon napközben?
szia,
SZERET NAGYON Ő TÉGED, HIDD EL!! néha én is igy járok, nem csak apával a nagyikkal is. már 10 hónapos kora óta dolgozok, a mamák+taták vigyáznak rá nap közben és néha hétvégén is, ha kicsit kimozdulunk, takaritanom kell, vagy edzeni megyek. elejében nagyon rossz volt látni, hogy sir, ha el akarom hozni vagy ilyenek. de aztán rájöttem, hogy olyan kapcsolat, ami közte és köztem van nem fűzheti senkihez, mert én az édesanyja vagyok!! örülök, hogy ennyire szereti a nagyszülőket és hogy a kis életének aktiv résztvevői.
apánk nem dolgozott most 3 hétig és önszántából marad a fickóval otthon. az első hét után látható lett, hogy szorosabbra fűzték az apa-fia kapcsolatot, egyszerűen máshogy viszonyult hozzá a manó. most hogy vége a szabijának ez a 3 hét alatt lettek saját dolgaik, játékaik, meséik. ma reggel apát kereste, amikor felébredtünk, de nem fáj!! mert minden apának át kellene ezt élnie, hogy egyedül is legyen a kicsikkel. nagyon büszke vagyok a páromra, hogy jó apa és én is nyugodt vagyok, mert tudom, gond nélkül hagyhatom rá a kicsit.
szóval ne aggódj, szeret téged nagyon, apát máshogy!! nekem nem volt apukám, nem tudom milyen egy igazi apa-lánya kapcsolat... örülj, hogy a Te kislányod megtudja!! :)
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!