Hogyan folytassam a kóstoltatást? Bőv. Lent.
Én az első gyereknél még eljátszottam ezt a lé-püré lépcsőzetességet, de a másodiknál már nem... Védőnő is mondta, nyugodtan adjam a pürét, sőt, elsőre akár 50 gr-nyit is lehet. Mi barackkal kezdtünk, mert féltem az alma nagyon megfogja a székletét.
Az első 2-3 napon nehezebben ment még a kanalazás, pedig nagyon ízlett neki a gyümölcs, szinte remegett érte, de folyton kinyomta a száján a nyelés helyett. De 3 nap után egyre ügyesebb lett. Most 2 hete kezdtük a hozzátáplálást, de már úgy eszik a gyerek, hogy szinte nem is maszatos a szája, az arca.
Szerintem holnap próbáld újra, még 2-3 napig alma, utána kóstolhattok mást is. És most 4 naponta vezetek be újat, van, hogy önmagában, van, hogy hozzákeverem a már ismert ízhez. (pl. almához sütőtök, sütőtökhöz krumpli, almához krumpli, alma-barack, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!