Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mehet a 4 hetes babám hasa az...

Mehet a 4 hetes babám hasa az anyatejtől?

Figyelt kérdés
A fiam anyatejet és tápszert is kap,de az anyatejes evés után két napja megy a hasa.A tápszeres evéseknél semmi baja.Éjszaka is tápszert eszik és akkor sincs semmi.Lehet valami baja van a tejemnek?
2010. márc. 8. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baja, annyi az egész, hogy az anyatejet csaknem teljesen megemészti a kis pocakja, ami mégis "kijön", az meglehetősen híg, ez teljesen természetes. A tápszer meg sűríti a székletet (bár ez babafüggő), ezért tűnik úgy a csak anyatejnél, hogy megy a hasa. De nem megy, ne aggódj!

És a tejednek sincs baja!

ҝ

2010. márc. 8. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:

az mit jelentm hogy megy a hasa? az én babám, amgí csak szopott, gyakran majdnem teljesen híg volt a kakija, mégse volt baja. a tépszer nehezebben emészthető, sok tápos babának szorulása is van.

a tejednek nem hiszem hogy baja van, merthogy az anyatej jellegéből adódóan teljesen steril.

2010. márc. 8. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Az anyatej eleve tartalmaz olyan anyagot, ami a hasmenés ellen van. Épp ezért nagyon ritka az anyatejes babáknál a hasmenés. A tiédnek csupán normális, anyatejes széklete van ilyenkor. Mivel az anyatej könnyen emészthető, rost alig van benne, ezért olyan krémes tőle a kaki. A tápszer sokkal rostosabb, nehezebben is emészthető, emiatt "felnőttesebb" tőle a kaki:)
2010. márc. 8. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
2010. márc. 8. 10:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Tudom milyen egy csecsemő széklete, de ez tényleg hasmenésnek tűnik.Nem krémes hanem nagyon vizes és sok és kicsit büdi is.De az étvágya ugyanolyan.Ezért nem tudom mi lehet ez!
2010. márc. 8. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!