1 hetes babanal mikorra varhato egy kis rendszer az evesben?
Sziasztok!
8 napos a babam. Egyszeruen nem ertem, hogy miert nem mutatkozik egy minimalis rendszer sem a napjainkban.
Van, hogy 40 ml-rel 3,5 orat alszik, de van, hogy 70 ml-rel csak masfel orat.
Ezen lehet alakitani?
Mikorra fog beallni a napi rutin?
Koszonom!
Elso babas anyuka
1 hetesen még nagyon pici! Nem tudja mi az a napirend! :)
Majd 4-5-6 hónaposan lesz valamilyen napirendetek, ami 1 éves koráig még többször változhat...
Szóval türelem! Amúgy az első 6 hét szerintem teljesen kiszámíthatatlan, egyszerűen csak figyelned kell a jelzéseit, és kész. Most még nem tudod napirendre nevelni, hiszen ösztönlény még, de majd idővel ő is felveszi a ritmusotokat, és már alakítható lesz. De nem az első pár hétben!
Egyszeruen nem ertem, hogy miert nem mutatkozik egy minimalis rendszer sem a napjainkban.
Az ezelőtti mondattal meg is magyaráztad:
8 napos a babam
Valoszinuleg buta kerdes ez mas, tapasztaltabb anyukaknak, de nekem sajnos zero rutinom van.
Tejem alig van, fejnem kell, ami 1 orat vesz igenybe. Ha masfel orankent eszik, akkor csak fejek es etetek.
Nehéz, de csak pár hónap az egész, utána jobb lesz!
Kitartás!
Nekem 7 hete abbol all a napom, hogy fejek, etetek, sterilizalok, aztan kezdem elorol.
Ez errol szol, ezert vagyunk gyesen a babaval, nem ?
Nagyon koszonom a valaszokat!
Megnyugtato, hogy masoknal is ez van. :)
Én is kezdő vagyok 5 hóssal, én is azt hittem, lesz rendszer. Néha ismétlődik egy-egy időpont pár napig, aztán az se... :) Ez ilyen. Rendezkedj be erre, egyre jobb ám, az ember hozzáedződik. Mi most passzírozunk és főzünk is neki, a szpin-fejésen kívül, ez még több idő. És alig alszik a baba, szóval nagyon ütemes a nap. (Most nagyi kezében van, ezért ülök itt egy kicsit, ahelyett, hogy kiteregetnék...)
SOK_SOK örömöt a picivel, ez életünk legeslegszebb időszaka, annak ellenére, hogy kutyául génybe vesz! De ez az, aminek IGAZÁN értelme van! Én nagyon boldog vagyok így lepukkant állapotban is _:)
O, #9, neked is sok oromot es egeszseget kivanok!
Hidd el, nagyon boldog vagyok, es nem is ez az 'eroltetett menet' a gondom, hanem csak meglepo, hogy sokszor kis adaggal hosszasan bealszik, maskor meg nagy adaggal alig szundit, es mar megint ehes.
Azt hittem a mi keszulekunkben van a hiba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!