Második babánál mikortól alakult ki valamiféle rendszer a "káosz" után?
hát, nálunk 3 hetes koráig tartott a káosz. Aztán simább lett és 8 hetes kora óta műkődik minden, nincs káosz, most már 5 hónapos a babám.
tápszeres ő is, nem volt hasfájós, csak nem tudott elaludni.
én úgy csinálom, bár az enyém nagyobb, mint a tied, de amikor kisebb volt, úgy csináltam, hogy amikor altattam és a pici aludt, akkor a nagy mesét nézett. Amikor a pici fent volt, akkor a naggyal is olyat játszottam, hogy a közelemben lehessen a pici. Valahogy így hozom össze a mai napig.
miért nem alszik napközben a nagy? az enyém mindig alszik 2 órát ebéd után. Ez fix.
amúgy: autópálya építés, nálunk lányok vannak, tehát babázás, stb.
Köszönöm a válaszokat!
A nagy már egy hónapja nem alszik nap közben,és pörgős fajta,mindig csinál valamit.Tv-t mióta a kicsi megszületett,nem nagyon akar nézni,inkább játszana, és mondja,hogy tegyük le a kicsit.
A kicsi is sokat lenne kézben,sír,ha letesszük.Kimenni nem nagyon tudok kettővel,mert a babakocsiban sír a kicsi,a nagy meg játszana.De így nem tudok vele játszani. :(
Tök bénának érzem magam,stresszelek,sajnálom mindkettőt,valamelyik sír valami miatt.
Plusz alig alszom,mert a kicsi az etetések közt nyüszög éjjel.Amúgy is gyakran eszik,kb. 2,5 óránként.
Alig várom,hogy nagyobb legyen,és emiatt is szarul érzem magam...
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!