Normális ennyi bukás, vagy ez már hányás lehet?
Szia
Nálunk is ez volt nagyon sokáig..
A védőnő,és a doki annyit mondott rá,hogy míg hízik a kicsi,addíg nincs baj...
Persze nagyon nem nyugtatott meg a dolog,de az első hónapban ,meg a másodikban is több mint 1350 grammokat hízott úgy,hogy nagyon,de nagyon sok visszajött neki...még a mai napig is van,hogy még kaja előtt is visszajön neki,mint ahogy ma is úgy,hogy 11-kor evett 190 gr szilvát,majd 2 előtt mielőtt kapott volna cicit,úgy visszajött neki,mintha nem is lett volna a gyomrában előtte,csak a szájában...tehát ahogy megette,úgy ki is jött belőle egy kis adag...
Szóval ezzel csak azt akartam írni,hogy nálunk még a mai napig is vannak ilyenek,csak már nem akkora mennyiségben,mint kiskorában...
Most 7 hónapos.
Szia
Az első válaszoló vagyok. Bocsi,de tegnap nem volt időm,mert a kiscsajszim rendesen lefoglalt...:)
A kérdésedre a válasz..:) Nálunk is olyan volt,sőt még ma is olyan,ha büfizik... Én nem is itattam vele semmit olyan 5-6 hónapos koráig,csak anyatejet kapott,mert mikor próbálkoztam a vízzel,akkor hasmenés volt a vége,így nem is próbálkoztam mással...
Én is nagyon paráztam,hogy basszus...tuti kijött belőle az összes kaja,amit megevett..,meg ilyenek..,de aztán próbáltam nem törődni vele,majd idővel tényleg kevesebb lett a büfi..
Tényleg szar látni,hogy ennyi kijön a kicsiből,de remélhetőleg nálatok is csak az van,hogy túl mohón evett,vagy valami ilyesmi..! :)
Ha a doki is rendben találja,akkor meg pláne ne aggódj! :)
Amúgy gratulálok a kicsihez!! :)
Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!