Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez bukás vagy hányás? 3 hetes...

Ez bukás vagy hányás? 3 hetes a kisfiam, ez a 3. ilyen eset, hogy,3 napon belül, a kaja fele kijön belőle.

Figyelt kérdés

Még a földre is jut.(rendes kis tócsa) Adjak neki kevesebbet? Akkor, balhézik a kajáért.

Sajnos hasfájósak is vagyunk (kicsim nehezen kakil)

Az orvos azt tanácsolta próbáljam csak 3 óránként etetni, akkor egyen többet,(szerintem ezért is fal) mert idáig sokszor evett, (bár lényegesen kevesebbet), s talán ezért is fáj a hasa.

Mit tehetnék? Segítsetek légyszi!

2009. febr. 19. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem torzul közben a kis arca és nem erőlködik, öklendezik, akkor bukás. Fiúknál elég gyakori. Nálunk sajnos csak a szilárd ételek bevezetésénél múlt el, és sokszor úgy tűnt több jön vissza, mint ami bemegy. Én amúgy nem csináltam semmit, egyszer próbáltunk szopi előtti készítményt bukás ellen, de semmit nem ért.

A bukás csak akkor nagy baj, ha nem is gyarapszik.

2009. febr. 19. 11:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 3 hetes.Nálunk 2szer fordult elő.A doki azt mondta,hogy az etetéseket szakítsam meg egy-egy büfire.Nekünk bejött,azóta nem volt semmi!Pedig a fiam rengeteget eszik egyszerre (éjszaka 180-at eszik) Próbáld ki!
2009. febr. 19. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!