Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy mossam a babaruhát?

Hogy mossam a babaruhát?

Figyelt kérdés
tudom,h öblitő nélkül,magas hőfokon,spéci mosószerrel,higitva,de nem jönnek ki a foltok.azért is ciki,mert kaptuk a ruhákat.próbáltam wanish-el,foltöldöggel,még fehéritővel is-amit nem szabad.mivel jön ki pl a banánfolt?van vmi csodaszer áztatáshoz?
2008. szept. 5. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:

A gyümölcsfoltokat elég nehéz kiszedni.Esetleg próbáld meg az arielle proffesionalt.Hátha...Illetve arielle mosópor.

A másik meg,h amint rákerül a gyümi be kell áztatni folteltávolítóval,mert különben sokra nem mész.

2008. szept. 5. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Írd be ide jobb oldali keresőbe hogy mosószer sok választ fogsz találni.
2008. szept. 5. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi baloldali
2008. szept. 5. 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Én minden ruhát beáztatok áztatóban egy éjszakára. A fehérek áztatójába teszek Cloroxot is, és a foltokra (nálam még csak kakifoltok vannak) közvetlen teszek Cloroxot és eldörzsölöm kicsit.

Mosni Dreft sensitivvel szoktam, általában 40 fokon, néha 60 fokon, öblítőnek a Tesco sensitive öblítőt használom.

A foltok kijönnek, a ruhák szép fehérek, nem roncsolódnak és nem kiütéses a babám.

2008. szept. 5. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi-megpróbálom,de hiába áztatom
2008. szept. 5. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!