Mit tegyek, hogy másfél éves gyerekem ne 11 órakor aludjon el este, hanem mondjuk 8kor?
ha eddig is 11-kor aludt el, gondolom már megszokta.
mikor kel?
nálunk 20 fürdés, 21 alvás. szerintem 20 alváshoz még korai, nagyon világos van, de ha a fürdést elhúzod - most mikor van? - könnyen lehet, hogy egyszerűbb dolgod lesz.
illetve sok kinti program, friss levegő...!
nyugot körülményeket, a leheteő legkevesebb ingert kell biztosítani elalváshoz
nem tv-zni, nem énekelni, nem játszatni, birkózni, nem diavetítőzni, stb
hanem csen, béke nyugalom, simizni esetleg a hátát.
nálun nagyon bejön az alábbi, volt hogy hosszadalmas, hatalmas sírást, nyafogást, nyűglőédst vágott el egy pillanat alatt
Az én fiam másfél évesen kapott leesésgátlós ágyat, azóta szabadon jár-kel (ha akar).
De az altatás szerencsére nem ilyen kínlódós. Este 8-fél9-kor van fürdés, és 9-kor alvás.
Szerintem legyetek sokat levegőn, sétáljatok, szaladgáljon, motorozzon, hogy fáradjon. És minden nap egy kicsivel korábban tedd le. Úgy talán menni fog. Ne engedd ki a szobájából, ha kell ülj oda az ágya mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!