Másfél-2 éves "babátok" (kisgyermeketek) miből issza a tejet/tejitalt/tápszert reggel és este?
A kisfiam még cumisüvegből issza. Napközben mindent csőrös pohárból, sima pohárból, Kubu-s üvegből iszik, csak a reggeli-esti szertartás maradt még meg. Szeretnék búcsút mondani a cumisüvegnek, de mivel korababáról van szó, és még reggel-este speciális tápszert kell, hogy kapjon, tanácstalan vagyok. Korrigáltan 18 hónapos lesz, ténylegesen már 21. Nem fogom erőszakkal elvenni a cumisüveget, ha ragaszkodna hozzá, de tennék egy próbát, hátha...
Van, akinek a picúrja esetleg csőrösből issza a tápszert?
Előre is köszönöm annak, aki ír!
Reggel már régóta bögréből (mint mi), de este még cumisüveg...
Néha bepróbálkozom, hogy mi lenne ha este is böhréből, de olyan éktelen sírás lesz belőle, hogy nem erőltetem.
Nap közben/bölcsiben rendes pohárból iszik.
Reggel es este cumisüveg. Ráadásul ebéd után is abból issza a vizet. De nap közben amúgy kubus üvegből iszik. Esélytelen nála a cumisüveget lecserélni, mert nagyon ragaszkodik hozzá. Pohárból max pár kortyot iszik csak.
19 hónapos a lányom.
Nekem 20 hónaposak. A bölcsiben már hónapok óta pohárból isznak és tudnak is egyedül inni belőle. Itthon viszont a reggeli tejet cumiüvegből itták egészen 1-2 héttel ezelőttig. Úgy, hogy a cumisüveget is nekem kellett fogni/tartani. Szóval pár hete elkezdtek pohárból inni, pontosabban IS, mert előfordul, hogy cumisüvegből és pohárból is isznak felváltva. A vizet napközben NUBY szívószálas kulacsból isszák. Napközben a gyümölcslevet is pohárból isszák a bölcsiben.
Csőrös nálunk nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!