Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél-2 éves "babátok"...

Másfél-2 éves "babátok" (kisgyermeketek) miből issza a tejet/tejitalt/tápszert reggel és este?

Figyelt kérdés

A kisfiam még cumisüvegből issza. Napközben mindent csőrös pohárból, sima pohárból, Kubu-s üvegből iszik, csak a reggeli-esti szertartás maradt még meg. Szeretnék búcsút mondani a cumisüvegnek, de mivel korababáról van szó, és még reggel-este speciális tápszert kell, hogy kapjon, tanácstalan vagyok. Korrigáltan 18 hónapos lesz, ténylegesen már 21. Nem fogom erőszakkal elvenni a cumisüveget, ha ragaszkodna hozzá, de tennék egy próbát, hátha...

Van, akinek a picúrja esetleg csőrösből issza a tápszert?

Előre is köszönöm annak, aki ír!

2012. okt. 1. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Reggel már régóta bögréből (mint mi), de este még cumisüveg...

Néha bepróbálkozom, hogy mi lenne ha este is böhréből, de olyan éktelen sírás lesz belőle, hogy nem erőltetem.

Nap közben/bölcsiben rendes pohárból iszik.

2012. okt. 1. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Reggel es este cumisüveg. Ráadásul ebéd után is abból issza a vizet. De nap közben amúgy kubus üvegből iszik. Esélytelen nála a cumisüveget lecserélni, mert nagyon ragaszkodik hozzá. Pohárból max pár kortyot iszik csak.

19 hónapos a lányom.

2012. okt. 1. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A lányomtól 22 hónaposan tudtam elvenni a cumisüveget, reggel, este ragaszkodott hozzá, abból itta a tejet. A fiam most másfél éves, ő soha nem ivott cumisüvegből, pohárból issza a tejet is, így vele ezt a macerát elkerültük. De lesz helyette másik. :))
2012. okt. 1. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
kisfiam két és fél évesen, reggel, este cumisüvegből itta a kakaót, közben mesét nézett. Addig én reggelit- vacsorát csináltam. Ez volt a rutinja, itthon és a mamáéknál is. Egyszer itthon maradt az üvege, mikor ment a mamához. Volt egy nagy hiszti, utána nem is kereste. A mamáék azzal magyarázták meg neki, hogy nemsokára oviba megy és ott nem lesz vele az üveg, mert a nagyfiúk nem isznak üvegből
2012. okt. 1. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 20 hónaposak. A bölcsiben már hónapok óta pohárból isznak és tudnak is egyedül inni belőle. Itthon viszont a reggeli tejet cumiüvegből itták egészen 1-2 héttel ezelőttig. Úgy, hogy a cumisüveget is nekem kellett fogni/tartani. Szóval pár hete elkezdtek pohárból inni, pontosabban IS, mert előfordul, hogy cumisüvegből és pohárból is isznak felváltva. A vizet napközben NUBY szívószálas kulacsból isszák. Napközben a gyümölcslevet is pohárból isszák a bölcsiben.

Csőrös nálunk nem jött be.

2012. okt. 2. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!