Mennyi idős volt babátok, amikor már csak reggel és este szopizott, a tobbi étkezés ki volt váltva?
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 14:18
1/7 anonim válasza:
Most 10 hós, napközben még van egy szopizás. délben. Ekkor már álmos, és nem nagyon akar szilárdat enni, ha fel kell utána eszik főzeléket. Ugy tervezem h 12 és 15 hó között hagyjuk el majd a délbenit, egy ismerősöm 17 hónaposan már nagyin nehezen tudja. Mondjuk nálunk az eddigieket nem volt nehéz, ezért reménykedek benne h nem lesz ez sem az.
2/7 anonim válasza:
11hó-1 év táján tartottunk itt. 14 hós koráig szopizott.
3/7 anonim válasza:
11 hónapos kora körül hagytuk el a déli ebéd utáni szopizást, 14 hós koráig szopizott reggel.este, majd egyik napról a másikra elhagyta magától ( kismama vagyok, valószínű emiatt).
4/7 anonim válasza:
10 hósan, mindkét lányomnál.
Az elsőnél szerencsés is volt, mert már 1-2 hete csak reggel-este szopizott, amikor újra terhes lettem, így elapadta a tejem.
A másodiknál meg 10 hósan hagytuk el a "harmadik (délutáni)" szopit, 11 hósan a reggeli, 12 hónaposan meg az utolsó, esti szopit.
7/7 anonim válasza:
A most 9 hónaposom elég hamar "elhagyta" 6 hónaposan...mint utólag kiderült ,terhes lettem,lehet azért nem akart már szopizni....Az elsőt 2 év 8 hóig szoptattam...ő 2 éves koráig délben is cicizett egy kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!