Sárgaság téma - 3 és 4 naposan nem volt sárga a babám, haza is engedtek a kórházból, később már nem sárgul be?
AZ én babám egy könyvet se olvasott el, ami az átlagos kajamennyiséget írta:) Soha nem ette meg a súlyának megfelelő mennyiséget, mondtam is a dokinak, hogy őt a levegő hizlalja:)
A doki azt mondta, hogy általában egy babának az optimális fejlődéshez 400-1200g táplálék szükséges. Van baba, amelyik napi 400g-al fejlődik, és van, amelyiknek ugyanehhez a fejlődéshez 1200g-ra van szüksége.
Ne méregesd, mert oda jutsz, mint én, meggyőződésem volt, hogy éhezik, pedig szépen gyarapodott, volt elég pisis pelusa, és kiegyensúlyozott, jókedvű baba volt világ életében:) Tiszta depi voltam, hogy éheztetem a gyereket, tömtem bele a lefejt tejet (amit vissza is bukott:D), 3 hetembe telt, mire visszaállítottam a tejemet, majdnem elapasztottam:)
Tedd a gyereket sokszor mellre, az majd növeli a tejed mennyiségét, és elég lesz neki, hidd el, amennyi van:)
Jó babázást!
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!