Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sárgaság téma - 3 és 4 naposan...

Sárgaság téma - 3 és 4 naposan nem volt sárga a babám, haza is engedtek a kórházból, később már nem sárgul be?

Figyelt kérdés
3 és 4 naposan vérvétel alapján megnézték, és rendben volt. Ma 6 napos és olyan sárgának látom, szerintetek visszavigyem a kórházba, vagy már ilyenkor nem sárgulhat be?
2010. márc. 6. 15:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

AZ én babám egy könyvet se olvasott el, ami az átlagos kajamennyiséget írta:) Soha nem ette meg a súlyának megfelelő mennyiséget, mondtam is a dokinak, hogy őt a levegő hizlalja:)

A doki azt mondta, hogy általában egy babának az optimális fejlődéshez 400-1200g táplálék szükséges. Van baba, amelyik napi 400g-al fejlődik, és van, amelyiknek ugyanehhez a fejlődéshez 1200g-ra van szüksége.

Ne méregesd, mert oda jutsz, mint én, meggyőződésem volt, hogy éhezik, pedig szépen gyarapodott, volt elég pisis pelusa, és kiegyensúlyozott, jókedvű baba volt világ életében:) Tiszta depi voltam, hogy éheztetem a gyereket, tömtem bele a lefejt tejet (amit vissza is bukott:D), 3 hetembe telt, mire visszaállítottam a tejemet, majdnem elapasztottam:)

Tedd a gyereket sokszor mellre, az majd növeli a tejed mennyiségét, és elég lesz neki, hidd el, amennyi van:)

Jó babázást!

ҝ

2010. márc. 6. 16:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) csak azért mérem így az elején, hogy tudjak valamit mondani kedden a háziorvosnak, védőnőnek. Utána már csak a saját kis babakönyve(emlék könyv) miatt fogom havonta mérni. Amúgy 2 nap alatt ő is gyarapodott 3380-ról, 3410-re. És napi 3-5 kakis pelus is van, mára már igazi sárgás lett :) Így azt gondolom, hogy minden rendben van.
2010. márc. 6. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!