1 éves szülinapra nem túl drága ajándékötlet?
Hát egy csomó mindent lehet venni.körül kéne nézni kicsit több üzletben,hol milyen árak vannak.nem tudom milye van a babának,de pl épitökocka,habtapi,formabedobós játékok,mesekönyv,ha lány baba,ha fiú autót.lehet igy is válogatni.esetleg valami ruhát,ilyesmiket.nem kell több 10ezres ahhot hogy szépet tudj venni.
(Zsoka)
en összeszedtem a rokonoktol a penzt, igy kapott egy 10ezres ajandekot (mi meg az egyik nagymami).
es egyutt neztuk, ahogy orul neki :D
azert is csinaltam igy, mert nincs sok helyunk, 30nm2es lakasban nem fer el sok kacat. inkabb legyen keves jo, mint sok limlom
ja, meg egyik rokontol kaptunk lego duplot (en "kertem", mert a szomszed gyerek duplojaval nagyon szepen elvolt), hat imadja azt is, pedig tegnap volt 1 eves. igaz, megcsak szetszedi, amit osszerakok, meg szetvalogatja a szineket (en kaptam a sargat, az egyik nagyi a zoldeket, apa a pirosakat :)))
az is 4000 huf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!