Hogy lehetnék kicsit nyugodtabb, jobbkedvű?
Szia!
Ne sirj, nem okoz akkora fajdalmat a babdnak, mint amekkorakat nyogni tud:-)
Viszont butasag volt a vedonotol azt ajanlani hogy MINDEN NAP hasznaljatok a szelcsovet!! Tenyleg hozzaszokhat! Meg kell tanulnia, mikor es hogyan kell nyomnia. De ne aggodj, menni fog neki ezek utan is! Esetleg probaljatok ki mas tapszert. Van amelyik tenyleg szorulast okoz egyes babaknal, viszont masik fajtanal meg semmi gond. Ki kell tapasztalni.
Ha igy sem megy akkor pici kamilla tea is hatasos lehet.
Én csak a kicsi szenvedéséhez tudok hozzászólni, anyatejes a fiam, és ő is egész belelilult, mikor nyomta a kakit. Volt amikor 4napig nem kakilt, és akkor szenvedett.
Meg kellett tanulja. (nem lázmérőztem, teáztattam, vagy sélcsöveztem(az mi?))
Én úgy segítettem neki, hogy finoman felnyomtam a lábikóit mikor nyomott, egy picivel gyorsabban túl volt rajta.
Most 8hónapos, és a hozzátáplálás miatt már sűrű a kaki, van amikor kínlódik, de csak pár percig.
Próbáld tornáztatni, finoman megmaszírozni a pocakját(óramutató járásával egyezően), és a talpikákkal megcsikizni a nóziját mikor már nagyon erölködik. NÁLUNK MŰKÖDÖTT, hátha nálatok is beválik.
És ne aggódj, rendeződik majd a helyzet, és már csak a szagok miatt érzékeled a történéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!