1 év körüli babád csinál/csinált hasonló dolgokat?
Elég para mami vagyok:), nincs sok babás ismerősöm ezért lennék kíváncsi, hogy ezek mennyire általános dolgok.
1. Nem hajlandó meginni csak reggel a tejitalt (kb 240 ml), se délután, se este nem fogadja el.
2. Sokszor csapkod a kezével, főleg ha örül valaminek, vagy hazaér az apukája akkor sikítozik, ugrál és közbe hadonászik a kezeivel.
3. Ha valaki kedvesen szól hozzá, játszik vele akkor sokszor oldalra billenti a fejét, egészen odaszorítja a fülét a vállához, hol jobbra, hol balra 1-1 pillanatra. Erre nem jöttem rá miért csinálja.
Ne aggódj ezek teljesen természetes dolgok. Bár ez én lányom is egy éves. Egyiket se csinálja,mondjuk ő még szopik.
Ha belegondolsz mi felnőttek sem egyformán fejezzük ki magunkat. Nem ugyanúgy gesztikulálunk. Ő így fejezi ki magát a másik baba meg úgy. Az egyik sikít a másik nevet,ha meglátja az apukáját. :)
Az én 11 hónapos kisfiam is oldalra billenti a fejét, amikor szégyellős. Ráadásul sokszor fogja a fülét is közben, eleinte azt hittük, hogy fáj neki, de nem.
Vannak neki is fura dolgai, de attól semmi baja. :D
Enyém is fejbillent. Ha táncol, vagy megy a zene, vagy csak néz, és vigyorog (vicsorít), tudja, hogy ettől olvadunk.
Ő is sikítva, hadonászva örül, igazi kis egyéniség :)
Szóval nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!