Más is tapasztalt már hasonló fura dolgokat ha a babájának fájt valami? Ennyire átérezném?
Én semmit nem érzek. Max. annyit, hogy "dühös" vagyok magamra és kétségbeesett. Persze nem előtte, hogy ne érezze még ezt is, mert a gyermekek mindent megéreznek, de fordítva még az ikreknél is (pl. felnőttek) kétséges ez a dolog.
Szóval, visszatérve a kérdésedre:
Sajnálom, hogy alig tudok segíteni neki. Hiába kenegetem vagy csinálok bármit, egy fogfájás nem fog csak úgy elmúlni..
Hisz mi felnőttek mit csinálunk ilyenkor?! Elmegyünk fogorvoshoz, aki "meggyógyít".. de nekik pedig nő a fogsoruk.
Egyébként nekünk 2 hónapos kora óta jött 5 foga.
Alsó első kettő, felső kettőből 1 látszott és alul két őrlőfoga. Végül 5 hónaposan a bal alsó őrlő foga bújt ki!
Ja, egyébként 15 hónap körül kellene .. Az őrlők a legrosszabbak.. szerinte?! Mókás volt a 3 hónap! :)))
Hasonló, bár nem ugyanaz :)
Én megérzem az érzelmeit. Ez általában jókedvben merül ki. De pl. ha megijed, vagy nagyon rossz neki, azt is érzem. Beletelt egy időbe, amíg megtanultam kezelni, mert mindig annyira intenzív, hogy eleinte csak lebénultam és nem tudtam kb semmit csinálni. De most már sokat segít ez, hogy segíthessek neki.
Ennek a dolognak mondjuk ez lett a következménye, hogy a heves érzelmeket a családban is megérzem már. Nagyon brutál tud néha lenni, főleg, ha többen éreznek intenzíven. Egy veszekedés mások között eléggé kiüt.
utolsó néhány hozzászólónak köszi a válaszokat, ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a dologgal:)
Ja és képzeld kedves kételkedő az én babám a szurit (2 3 és 4 hósat + a prevenart is a popsijába jobban mondva föntébb, a csípője tájékába kapta, hasra kellett fektetni, lefogni a hátát + a lábait, szóval lehet a te gyereked a karjába kapta, de mifelénk ez így megy ebben a városban ilyen pici babáknál. Az enyém eddig a karjába csak a bcg-t kapta mikor született. Combba oltást?? ilyet meg nem is hallottam még bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!