Pampers törlökendö milyen?
Figyelt kérdés
Eddig Babylove jó,a kék Tescos is,a Huggies rossz. Ezekhez képest milyen? Leirnátok?2010. márc. 5. 18:47
1/12 anonim válasza:
A huggies-hez képest százszor jobb (te is csavartad a vizet belőle?)!!!
Mi meg vagyunk vele elégedve. Nekünk bejött. Mikor melyik akciós azt vesszük (Pampers, Neogranormon,Johnson,DM-es). A Gabit, Tescost, Huggiest nem igazán szeretjük.
A DM-es is jó, igaz kicsit vizesebb.
2/12 anonim válasza:
Én azt használom, szeretem mert erős és jó nedves. A Babylove-ot emaitt nem szerettem, mert nem elég nedves(ahogy a Rossmannos sem). Most a Tescoban, Rossmannban és DMben 6 csomag Pampers törlőkendő csak 1899Ft!!! Én a kéket(Baby Fresh) használom, az a legjobb a 3 féle közül, van még Sensitiv meg Naturals
3/12 anonim válasza:
A Pampers szerintem is nagyon jó, nekünk a zöld Tescós is jó volt. Pamperst nyugodtan vehetsz.
4/12 anonim válasza:
jó a pampers.
de ha van közelben muller akkor a mullereset próbáld ki. nekem nagyon bevált.
4x80 db 1590ft
6/12 anonim válasza:
Szerintem ez a legjobb.Próbáltuk a Huggiest,Babylovet,Johnsont,Gabit de egyik sem vált be.A Neogrammnormanos jó még de az drágább,mint a Pampers.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor kipróbáljuk! A 3 közül a baby fresh a legjobb?
2010. márc. 6. 08:35
8/12 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdés: ugye nem olyan papiros,mint a Huggies? Az szakad,meg tele lett a popsi papirdarabkákkal.
2010. márc. 6. 08:37
9/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon kicsi, amúgy puha és nedves is, de nem éri meg az árát. A Tesco-s kb. 2x akkora.
10/12 anonim válasza:
Nekünk még sosem szakadt el. Próbáld ki! De a Mülleres tényleg nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!