Neogranormon vagy Pampers törlőkendő?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 11:03
1/13 anonim válasza:
A kettő közül én a -neogranormont jobban szerettem.De olyan drága és azért hogy a kakát töröljük vele és dobjuk ki..
A tescósat szeretem, van olyan mint a drága társai.
2/13 anonim válasza:
Nem vagyok márka függő, amelyik olcsóbb azt veszem:-) Eddig a legjobb a niveás volt(de az elég drága) és a tescos:-)
3/13 anonim válasza:
én is tescosat használok,a többi drága.
4/13 anonim válasza:
Nekem eddig a Huggies jött be legjobban, pedig mindent kipróbáltam, olcsót is drágát is. Mindig megnézem, hogy hol akciós és ott veszem. A Pampers nekem túl vékony volt és nem is volt túl nedves.
5/13 anonim válasza:
Neogranormon...de nekünk csak a nedvesített szivacs jut.Szép világ...nekünk nem jut törlőkendőre.
6/13 anonim válasza:
utolsó,ez komoly?-minden rosszindulat nélkül kérdezem.
7/13 anonim válasza:
12.42-es vagyok Komoly.Sajnos...de még örülhetek hogy pelusra jut.
8/13 anonim válasza:
A Tesco-s a legjobb, elég nagy és elég nedves is. És ha akciós mi akkor vásárolunk belőle 8-10 csomaggal, így kihúzzuk a következő akcióig.
A többit is próbáltuk, de nekem nem jöttek be. Vagy túl kicsi volt, vagy száraz, vagy eygszerűen az illata nem tetszett.
9/13 anonim válasza:
13:25 nagyon sajnálom,nekem egy 19 hónapos kislányom van,ha tudok szivesen segitek neked baba ruhákkal,ugyanis én mindig a vöröskeresztnek küldöm el,irj privit ha szükséged van rá.-a "komolyos" voltam.
10/13 anonim válasza:
Én mindig a neogranormont használtam, nagyon bevált nekünk. Azonban mostanában, hogy kicsit spóroljunk, váltottam, és DM-es Babylove sensitive-t használjuk. Nálunk a pamperstől kiütéses lett a feneke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!