Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A drága pelenkák mit tudnak,...

A drága pelenkák mit tudnak, amit a DM-es, Aldis, Rossmannos nem?

Figyelt kérdés

Én ezt a hármat ismerem, nem vettem még drágát.

Aki több fajtát próbált, megosztaná velem, miért érdemes a drágát venni és melyiket?

2015. júl. 20. 14:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kezdő anyaként nagyon jó volt a pampers premium mert volt csík hogy kell-e már cserélni.De más területen nem találtam jobbnak egyiket se.

Amikor meg hasmenése volt arra az egy órára jó volt a legolcsóbb tescos is.

Nekem a dmes, rossmannos, libero nem bírja ki az éjszakát, de aldis, pampers igen.Mikor hova jutok el attól függy mit veszek.

2015. júl. 20. 16:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Érdekes, nekem éjjel nem pisil, nem kakil, amikor alszik. Reggel megvárom, míg pisil, csak utána cserélek...

A pisit nekem tökéletesen bírja a három általam ismert, de a híg,, anyatejes kaki fel tud szaladni a hátán vagy ki a combjánál.

2015. júl. 20. 17:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekünk is a Pampers vált be, az összes többit utálja, visít benne vagy kifolyik belőle minden.
2015. júl. 20. 17:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nagyon babája válogatja. Sokféle pelenkát próbáltunk, pl. a pampersből csak a zöld csomagolású vált be. A narancssárga csomagolásút rövid időn belül cserélni kellett, mert nagyon vastag lett a pisitől és mivel nem rugalmas a ragasztója, csak akkor volt könnyű ráadni, amikor még a súlyhatár alsó részében volt, később már nehéz volt. Premium care-t egyszer vettem, azt hittem az lesz a csúcsszuper pelenka, de valamiért mindig nedves volt a ruhája tőle és kicsit elállt, amikor már több pisi volt benne. Az Aldis tökéletesen bevált, bármennyi pisit felvett, estére mindig azt adtuk rá utána. A rossmanossal és tescossal szintén teljesen elégedett voltam. A liberoból néha kifolyt a pisi is, kaki is, de nem volt olyan gyakran, úgyhogy azt is simán elhasználtuk, amikor olyanunk volt.
2015. júl. 21. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!