Hogy lehet az, hogy Magyarorszagon minden babaholmi ilyen POFATLANUL draga?
A kismama cuccok is pofátlanul drágák.
Ja és ismerősöm Ausztriában él. DM-ben itthon 450 a babakaja, ott 300.
A babaholmiban tök jó üzlet van. Muszáj megvenni. Ha ennyi,ennyi. Ennyiért is el tudják adni, mert senki nem fogja pucéran járatni a gyerekét.
:/
Mire gondolsz?
Igaz, a fiam 2 éves, de mindent meg tudtam szerezni normális áron.
Pl Micimackós leengedhető babakád 2400.-, mellszívó kézi 2600, babakocsi 25000,
És ezek mind újak.
Most hirtelen ennyire emlékszem csak pontosan.
Körül kell nézni, nem a Brendonban kell mindent megvenni (bár van, ami ott is jó áron van).
Szerintem nem drágák!Vagyis,ha az ember tudatosan,tervezetten vállal babát,akkor van félretett pénz mindarra,ami neki kell!
Tessék,le lehet pontozni!
Szerintem a kimondott esküvővel kapcsolatos dolgok sokkal drágábbak, mint a babaholmik.
Abból lehet olcsót is venni. Újat is, használtat is.
Kedves 7-es!
Mi tudatosan vállaltunk babát,volt 800 ezer ft félretett pénzünk rá,de még így is azt mondom,hogy mocskosul drágák a babaholmik!!
7-es, attól hogy félre raksz neki, drága marad.
Attól nem lesz olcsóbb egy babakocsi, mert én 2 éve félre rakom rá a lóvét.
Mi Németo-ból rendeltünk babakocsit, 55.000 Ft-ért. Itthon akciósan lett volna ez 85.000.
Egyébként meg lehet olcsón venni, persze, de pl egy 25000es új babakocsi milyen minőség? 30 kg-s tank?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!