Mennyi idős gyereket lehet engedni a kertben játszani?
Nagy kertünk van, parkos, árnyas, sok gyeppel, fákkal, bokrokkal, virággal, nyugis falusi környezet. Van két kutyánk meg egy macskánk, mind tiszták, gondozottak.
Szerintetek mennyi idős kisgyereket lehet kiengedni a kertbe játszani, totyogni, mászkálni? Nyilván felügyelettel. Most nem a kinti altatásra gondolok, hanem tényleges játékra, akár egy pokrócon, akár a fűben.
nem értem a kérdést... most tényleg azt kérdezed, hogy a saját tök szuper kertetekbe hány hónapos kortól vidd ki a más totyogó gyerekedet???
ez tényleg kérdés? mi 3 hetes kortól vitt ki, de csak mert kopogós tél volt. tavasztól minden nap volt kint, ismerkedtünk a környezettel amikor már totyogott, akkor volt hinta is meg homokozó, órákat kint volt...
Nem a kivivés a kérdés, valószínűleg már a kezdet kezdetén ki fogom rakni aludni, nézelődni, hanem hogy mászkálni, fűben-földben turkálni, bogarat fogni mikor hagyhatom. Rendszeresen szedem a kutyagumit, de nyilván nem steril a környezet. (Nem is akarom bura alatt nevelni.)
Mikor van már annyi immunrendszere, hogy kivihetem a fák alá henteregni? Pár hetesen? Pár hónaposan?
Amúgy még nincs gyerekem, csak előre készülök. :)
ja, így érthető akkor, bocsi :)
ha lesz babád, akkor nem lesz kérdés, ez így ahogy gondolod butasáág, mert a kerthez kérdezed mikor lesz elég immunrendszere, de bevásárolni vinned kell, sőt orvoshoz is, nem is egyszer, amik veszélyesek lehetnek fertőzések szempontjából, a kertben meg semmi betegséget nem tud elkapni :)
nyilván figyelni kell, hogy ne egyen kutyasz.rt, de más nincs... enyém 3-4 hónaposan is kint feküdt pokrócon a kertbe. amikor meg már mászott akkor felesleges volt a pokróc ;)
Értem, köszönöm! :)
Én is úgy gondolom, hogy egy boltban vagy buszon ezerszer annyi nyavalyát lehet összeszedni, mint a zöldben, de egy csomóan már a kutyák említésére hanyatt esnek, hogy hát de azok a mocskos állatok fertőznek, vagy gyerek, vagy kutya, tüstént szabaduljak meg tőlük... Na persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!