Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Utaznátok így babával?

Utaznátok így babával?

Figyelt kérdés
A nagyszülők 1,5órára laknak, autónk nincs, így busszal kellene menni, vonat nem jár arra :( 3hós a babám. Szerintetek el merjünk indulni? Apa is jönne természetesen... És ha igen mire figyeljek?:)
2010. márc. 5. 08:55
 1/8 anonim ***** válasza:
hát,elég necces.mi autóval mentünk,2 óra volt az út,de meg kellett állni,mert megéhezett a kicsi.buszon elég nehéz kényelmesen utazni.
2010. márc. 5. 09:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Talán szerencsés, ha alvásidőre időzítitek az utazást. Ha szopik még a baba, az etetés sem olyan gáz. Úgy öltözz, hogy észrevétlen maradj szoptatásnál.:-)
2010. márc. 5. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Emlékeim nincsenek már így 30 éves távlatban, de anyu mindig meséli, hogy ő három gyerekkel utazgatott busszal az édesanyjához, meg vissza.

Minden hónapban mentünk, akkor is, amikor az öcsém még nagyon pöttöm volt.

Szerintem nyugodtan bevállalhatod, ha van hordozótok, abban jól ellesz a gyerek, szerintem át fogja aludni az utat épp úgy, ahogy náluk szokta a manó az autóban.

2010. márc. 5. 09:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nem mennék a macera miatt. Csomó idegen a buszon, mivan ha épp cici kell vagy bekakil vagy sír... Jó persze nincs semmi, mert meg lehet oldani mindent csak Qrva kényelmetlen szerintem.

Amit még én utálok a buszokba, hogy nagyon retkesek.

Szóval én megkérném őket, hogy ők látogassanak el.

Negyed annyi macera nekik jönni, mint nektek menni. Jobb nektek otthon szerintem.

2010. márc. 5. 09:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Persze ,kényelmesebb lenne, de ők nem jönnek...Nem tudom miért...Én sem szívesen mennék, de akkor én leszek a hibás mert nem vagyok hajlandó:( Köszönöm a válaszokat.
2010. márc. 5. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Amíg nem volt kocsink, csak néha mentünk, nem rendszeresen hasonló útra, de néha meghozható az áldozat a nagyszülők miatt, a gyereknek egyébként nem szokott gondot okozni, csak az anyáknak előtte az aggodalom miatt. Többnyire a busz rázásától a babák végig alszanak, ha felébred, a kezedben tutira nem lesz nyűgös. Pelenkázni a kocsiban is rém kellemetlen, főleg ilyen időben, szopnia pedig nem kell egy 3 hónaposnak csak max. 3 óránként, így arra semmi szükség, hogy a buszon mellre tedd. Inkább indulás előtt. Kihányni meg nem fogja,a csecsemők bírják a buszozást. Nem kell agyonfélteni, a mi korosztályunk is sokat ült babaként buszon, vonaton, aztán mégis felnőttünk valahogy. A mai gyerekek meg majd a wc-re is kocsival járnak, ha felnőnek, mert annyira féltjük őket a tömegközlekedéstől?
2010. márc. 5. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a busz hiába retkes, ha autóshordozóba vagy mózeskosárba teszed, tiszta környezetben marad.
2010. márc. 5. 10:13
 8/8 A kérdező kommentje:
A piszoktól nem féltem, ezen az útvonalon tiszták, jó állapotúak a buszok. Csak attól tartok nehogy elkapjon valamit, mert egyes emberek nem fedezték még fel a papírzsebkendőbe tüsszentést és köhögést:(
2010. márc. 5. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!