5 hónapos a kisfiam. Csak elképzelésem van, hogy hova mehetnénk, van egy kisiskolás testvére is.
Hova utaznátok, hány napra?
2011. júl. 15. 09:48
1/8 anonim válasza:
Az biztos, hogy belföld. Olyan helyre (pl apartman, ahol adott minden a baba ellátásához. Ha szopatod, akkor egyszerűbb a helyzet.)
Helyileg nekem majdnem mindegy lenne, a szállás legyen bababarát.
2011. júl. 15. 09:49
2/8 anonim válasza:
Mi tavaly a 4,5 hónaposunkkal Sopronban, a Hotel Fagusban voltunk.
A kicsinek biztosítottak ágyat, kádat, van játékszoba, gyerekmedence és jól felszerelt kinti játszótér is.
2011. júl. 15. 09:52
3/8 anonim válasza:
Kolping hotel!!!Mi 3 hónapos babával voltunk és már neki is nagy élmény volt!Fullos felszerelés babáknak,gyerekeknek .Az egész családnak nagy élmény,alig várjuk hogy újra mehessünk! Egy kicsit drága első ránézésre,de mindent használhat a lurkó , nem kell pluszba fizetni semmiért , csak ha a bárba eszel iszol,de az máshol is így van.Reggelinél vacsinál bébiétel meg minden van.Szobák is nagyon jól felszereltek,rácsoságy , kiskád , minden .Ha kérsz légzésfigyelőt is adnak.Szóval üsd be a keresőbe :Kolping hotel .Hévíz mellett van,szóval még kirándulni is lehet!
2011. júl. 15. 10:32
4/8 anonim válasza:
Mi Horvátországba megyünk, 5 napra. Igaz akkor már 7,5 hós lesz a Törpe! Nagyon jó árat fogtunk ki. 2 fő teljes ellátással + ebédnél, vacsinál ital 200 EUR.
2011. júl. 15. 10:38
5/8 anonim válasza:
a Kolping tényleg jo viszont eszement drága
mi sátorozni voltunk anno a 5 hónapossal 2 hétre semmi baj nem volt (még most is oda járunk padig 9éves a nagy)
kinéztünk egy kempinget és oda pl Galambokon van egy nagyon jó saját medence is van Zalakaros szomszédja vannak szobák is és lehet félpanziót kérni aránylag jó az ára is
2011. júl. 15. 11:22
6/8 anonim válasza:
Az vagyok aki a kolpingot ajánlotta.Tehát megismételném még egyszer, mivel az előttem szóló "eszement drágának" írta a Kolpingot,hogy az árban minden benne van!!!! el kell olvasni a honlapjukon az ajánlatot!!!!!!!!Míg elmész a Balatonra vagy kempingbe és a szállásodon és félpanziódon felül fizeted a gyereknek a tranbulinon ugrálást,légvárban való ugrálást,játékvár,stb pár perc több száz esetekben ezer forint,addig a Kolpingban mind ez benne van a szobaárba + külön programokat,feladatokat szerveznek korosztályosan a gyerekeknek és jobban felszerelt játékokban,mint sokaknál a saját gyerekszoba/fisher price játékok.stb/ Minden épületben van külön szoptatós szoba és helyiség ahol tisztába teheted a babád.Mindenhová bemehetsz babakocsival,sőt az egész komplekszum folyosókkal van összekötve,hogy bárhová eljuthass házon belül a babakocsival! Tehát mindjárt nem is drágább és a gyereked csak Neked kell korlátozni mennyit játszon ,nem kell hisztiznie,hogy nem adsz pénzt a méregdréga ugrálóra stb. Tehát nem árt figyelmesen elolvasni a honlapját!!! Szerintem még mindíg jobb áron kijön az ember,mintha bárhová máshová megy gyerekkel , mivel itt minden a gyerekek körül forog és még a szülő is ki tud kapcsolódni,mert mindenhol szakképzett óvónénik figyelik a gyerekeket.
2011. júl. 15. 13:34
7/8 anonim válasza:
Bocsánat... ugyan nem én írtam, hogy a Kolping drága, de osztom ugyanezt a véleményt. Mindenki maga tudja, hogy az ő anyagi helyzetének mi a drága.
Nekünk az, mi a fent leírtak ellenére jóval olcsóbban kihozunk egy heti nyaralést. Igaz nem luxus, de nem is igényeljük.
Légvárazás nem lesz, a 3 éves gyerkünknek muszáj megtanulnia, hogy nem lehet mindent, amit szeretne.
A költségvetésbe a strand, ennivaló, fagyi, pár apróság azért belefér. A kicsi 1,5 éves, ő még nem fog követelőzni.
2011. júl. 15. 13:42
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos infókat! Azért ne vesszetek össze! Mindegyiket meg fogom nézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!