10 hónapos babával hogy utaznátok 1000km-t? Mikor indulnátok este vagy reggel? és miért?
ja,és valaki mindig ült mellette/mellettük hátul-ne kelljen megállni inni,meg ilyesmi.
Jó utat!
Mindenképp este menjetek!
A sofőrnek idegörlő lesz valószínű/főleg ha halk zene is szól, hogy a baba ne riadjon fel /, de a gyerkőc jobban bírja, mint nappal a kuka melegbe
utolsó válaszoló vagyok:
nincs mózeskosaratok? Masszív, keményfalu? Abba tudna feküdni és be tudod csatolni!
"hurci"?
Amúgy ha Pápa környéki vagy, szívesen kölcsön adom a miénket! Azt be lehet csatolni, chicco mózes.
Majd azért előtte igyál egy kis kávét :(
Mindenképpen este, mert reggelig aludt kocsiban a hordozóban.
Amúgy eddig 2x voltuk ilyne hosszú úton, 5,5 és 7,5 hónapos koráában.
Akkortájt és még később sem aludta át itthon az éjszakát, de kocsiban végig szunyált, csak cicizni kelt fel hajnalban.
előző
Nálunk a párom szokott vezetni, (amig csak a nagyfima volt még csak, vele is rendszeresen mentünk éjjel), szóval betéraz magának jó pár Red Bull-t az útra.
Én (is ) aludni szoktam:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!