Hogyan segíthetnék hasfájós babámon?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, hogy hasfájós a babám, mert nagyon sokat nyöszörög, és mindig felhúzza a lábacskáit, és bántják a görcsök.Hogyan segíthetnék rajta?Milyen ételeket ehetnék, ami neki a legjobb lenne?Köszönöm a segítséget!2010. márc. 5. 08:40
1/5 anonim válasza:
Szia!!!több lehetséges modszer is van amit sajnos nem tudom nállad el mutogatták-e a nővérek a korházban vagy akár a védőnő,mert sajna nállam semitt sem ........még anyukám segitett eben........tedd a picit az egyik karodra úgy hogy a pocija legyen középen és simogazsd a hátát,vagy hátára fekteted és a jobb lábát a ball könyökével összeérinted és a ball lábát meg a jobb könyökével,a hátára fektetve a 2 pici lábát felfelé nyomod és kinyujtod......... kötelező tornákat végül is végzed el rajta amiket kell minden fürdés elött és minden reggel peluscserénél,vagyakár napközben is ........nekem annó gyogyszert ajánlott fel a védőnő de,ha nem muszáy minek gyogyszerezzed a gyereked??!!
2/5 anonim válasza:
Szia! Az biztos, hogy ne egyél olyan kaját ami téged puffaszt, mert állítólag az neki is rossz. Én édeskömény teát adtam a babámnak (pár kiskanállal naponta) is és én is ittam (1-2 bögrével). Ami még bevált az a minden etetés előtti torna: a lábacskáit feltolni a pocijához, majd vissza. Ezt úgy 4-5 percig csináld! Öröm volt hallgatni a "tüzijátékot"! Plussz mi Espumisan emulziót vettünk, nagyon szerette is, mert babános íze van, ez volt a legjobb. Az Infacol és az angol víz viszont csak rontott a helyzeten.
3/5 anonim válasza:
Szia, én próbélkoztam mindenfélével, de igazából nem vált be semmi, asszem a túlélés az egyetlen módszer.Vettünk mindenféle homeopátiás bogyót, meg nem homeopátiásat is... Segítheted azzal, hogy amikor ott vagy vele, hasra rakod, akkor jobban ki tud jönni belőle a levegő. Nekünk amúgy csak az vált be, hogy sétáltam vele le-fel, érdekes, akkor nem fájt neki, ahogy leraktam, rögtön rettenetes fájdalmai voltak... ki érti ezt? Szeretett az alkaromon hason feküdni, úgy, hogy a lábai lelógtak. Nekem azt mondta a védőnő, hogy ez nekik az éhséghez hasonló érzés. Szoptatás közben is büfiztesd meg, az is segíthet. A lényeg, hogy kijöjjön belőle sok levegő. tudom, rossz nézni, ahogy kínlódik, kitartás
4/5 anonim válasza:
én nem ettem semmi puffasztót,mégis olyan hasfájós a babám,hogy az borzasztó.a torna tényleg jó,nekünk még a hasfájós tartás is bevált.fekszik a baba az alkarodon,közben lóg keze-lába,te meg tudod masszírozni a hátát.
5/5 anonim válasza:
Langyos(kicsit melegebb)vizes ruhával törölgesd körbe körbe,az óramutató járásával megegyezően.És sok-sok torna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!