Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felétek is van olyan, hogy...

Felétek is van olyan, hogy 8:17! perckor tart razziát a védőnő?

Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 09:37
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
60%
Akinek hulye a vedonoje, miert nem mondja le vagy tesz panaszt a felettes szervnel?
2015. júl. 15. 10:32
 22/48 anonim ***** válasza:
61%
Ezt nem értem miért kell teljesen váratlanul betoppanni valakihez ráadásul ilyen korán. Oké, hogy az általános állapotra kíváncsi de miért nem lehet mondjuk egy órával előtte odacsörögni telefonon, hogy egyáltalán nem tervezett-e valamit az ember. Nagyon jó amikor végre mondjuk felöltöztetem a gyereket, hogy elindulunk elintézni valamit és pont betoppan valaki ellenőrizgetni. Akinél tarthatatlan állapotok meg mocsok uralkodik az nem fogja puccba vágni a lakást egy óra alatt de mégsem tök váratlanul esik be esetleg rosszkor.
2015. júl. 15. 10:40
 23/48 anonim ***** válasza:
72%
Higgyétek el a mocskos szutyok lakasokba nem mennek hivatlanul. Oda tuti bejelntkeznek idobe legalább is erre fele. Na jo itt sincs reggel nyolckor élére allitva minden. De azert kupi sincs de az ember szereti notmalis környezetbe beengedni őket. Pl. Parom sokat ejszakas. Mindig akkor jott mikor reggel aludt volna. Erre idecsortetett. Gondolhatjatok milyen sokat tudott aludni utana. Masodik nagy kedvenc. Reggel beallit. Felkelteti velem a 2eves gyereket. Ugyes lany iszik pohárból de reggel este a kakao cumisuvegbol kell neki. Es ez volt a problemaja hogy miert nem poharbol iszik. 3.eset 6hetesen a kórházban voltunk konttollon. Tudta is erre felhiv 9kor hogy ő a kapuba van engedjem be. Mondom nem engedem mert 50kmre vagyunk a kötelező kontrollon. Es ez csak pár pelda.Sokszor volt hogy ha hívott reggel fel sem vettem mert tudtam mit akar. Kesobb visszahivtam mindig ellenőrizni jott. 7es voltam.
2015. júl. 15. 10:59
 24/48 anonim ***** válasza:
52%
Felénk nem szoktak razziázni a védőnők, nem az ő hatáskörük.
2015. júl. 15. 11:11
 25/48 anonim ***** válasza:
15%
pedig ha hiszitek, ha nem, pont az lenne a dolguk hogy bejelentés nélkül érkezzenek, de ezt már nem lehet megtenni a sok hisztis anya miatt, akik kiverik a balhét. Elvileg nem lenne szabad előre szólniuk, hogy érkeznek, mert a valódi állapotokat kell felmérniük, nem az előre összepakolt, kisuvickolt házat és a rendbe tett gyereket.
2015. júl. 15. 13:41
 26/48 anonim ***** válasza:
41%

25: akkor hogy lehet h a putrik tele vannak koszos, elhanyagolt gyerekekkel? Azt miért nem veszik észre, miért csak azért kell razziázni, hogy Marika egy hete nem törölt port, vagy hogy Julika másfél évese még cumisüvegből iszik napi 1x? Azért ez nem gyermekveszélyeztetési kategória, fejlődése szempontjából nem lesz semmi baja, ha egy portörlés eltolódik 2 napot vagy csak 3 hónappal később szokik le a cumisüvegről.

Nálunk a védőnő mindig időpontra jön, de többször futottam vele össze az utcán véletlenül, szóval meg tudta nézni a gyerek átlagos állapotát is.

2015. júl. 15. 13:52
 27/48 anonim ***** válasza:
69%
Már bocs utolsó, de a védőnőnek nem razzia szerűen a lakás tisztaságát kell ellenőriznie, meg hogy el van-e pakolva, meg hánykor ébrednek reggel, hanem azt, hogy a lakásban megvannak-e a gyerek ellátáshoz szükséges feltételek ( vezetékes víz, fűtés, ágy ahol a kicsi alszik, gyerekruhák, étel, nincs-e egészségre ártalmas állapotban a lakás) és ezek akkor is látszanak, ha egyeztetett időpontban érkezik. Hozzánk nem szokott senki se egyeztetés nélkül beállítani, még a saját szüleim se, ahogy én se állítok be sehova előzetes egyeztetés nélkül. Abban az egy esetben tudom elképzelni, hogy hívatlanul is érkezzenek, ha valami komoly problémát észlelnek a családdal vagy gyerekkel kapcsolatban.
2015. júl. 15. 13:59
 28/48 anonim ***** válasza:
A 25-ös válaszolónak írtam.
2015. júl. 15. 14:02
 29/48 anonim ***** válasza:
68%
nem értettétek meg. nem azt mondtam hogy a lakás tisztaságát ellenőrzi, hanem az átlag körülményeket, hogy vannak ellátva a gyerekek, van-e tiszta ruhájuk, étel az asztalon, játékok elővéve, tehát látszik hogy foglalkoznak velük valóban. és ezt nem lehet kiszűrni ha mindig bejelentkezik. És itt nem az anyagi helyzetet nézik, van védőnő ismerősöm, ő mesélte hogy pont a jobb módú házakban vannak inkább elhanyagolva a gyerekek.
2015. júl. 15. 14:12
 30/48 anonim ***** válasza:
51%
És szerinted van olyan, hogy anyuka nem mos, nem főz, nem is játszik a gyerekkel, de amikor a védőnő bejelentkezik, akkor gyorsan minden gyerekruhát kimos, kivételesen finom ebédet főz, vesz egy rakat játékot amivel körberakja a szőnyeget és leül a gyerekkel játszani, hogy amikor a védőnő belép ezt a képet lássa? Aki elhanyagolja a gyerekét, annak ez a természetes állapot és nem hiszem, hogy érdekelné a védőnő vagy bárki más véleménye a gyereknevelési szokásairól. Azt nem tagadom, hogy nem csak a szegény gyerekek között vannak elhanyagolt gyerekek, de a gazdagabbak között inkább érzelmi elhanyagolás lehet a gyakoribb, az ellen meg nem hiszem, hogy bármit is tehetne a védőnő.
2015. júl. 15. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!