Ha visszagondolsz, mikortól lett könnyebb a babáddal? Mikortól lett több időd saját magadra, párodra stb.
Figyelt kérdés
2015. júl. 14. 22:02
11/15 anonim válasza:
Majd ha el lesz egyedül! ;)
Nekem csak akkor van időm bármit is csinàlni a 16 hónapos kisfiam mellett ha alszik! Ez este 8 után és az ebéd utáni alváskor lehetséges!
12/15 anonim válasza:
kb. 7 hós korától, amikor bevezettük a nappali alvás fogalmát :D addig semmi időm nem volt, mert 2*20 percet aludt nap közben...
13/15 anonim válasza:
Nekem 13 hónapos. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy most nem könnyebb, mint az elején, de nem könnyű. Hasfájós volt, extra ordítós, nem alvós non-stop ölbaba. A mozgásfejlődéssel lett egyre könnyebb és könnyebb, de még mindig nincs el magában szinte semmit, állandóan igényel, szóval még nem lélegeztem fel egyszer sem, hogy húúú, de jól lefoglalja magát és nem kell kapkodva főznöm, és jut időm magamra. Ha alszik...:/
14/15 anonim válasza:
Hát... 14 hónapos és még mindig nem alussza végig az éjszakákat sajnos.Így ebből a szempontból talán egy hónapja jobb,mert már nem megyek minden nyekkenésre és így 1-3 ébredés van "csak".
Nem közben sosem volt vele baj,az elejétől nagyon jól elvolt a kis játékaival,de mégis 10 hónaposan lett jobb minden: elmúlt a hányingere az autóban;elkezdett gyógyulni egy nagyon durva,hónapokon át tartó betegségből; és végre nem kellett fejni többször és tejmentes diétát tartani,mert elutasította a tejet(azóta egy spec. tápszert kap)
15/15 anonim válasza:
2 és fél hónapos korától aludja át az éjszakákat, de olyan 3-4 hónaposan kezdett nem hajnalban kelni. Azóta este 9től reggel 7-8ig alszik nyugodtan ébredés nélkül. Szépen el is foglalja magát, bogarászik a játszószőnyegen és nap közben is alszik, szóval most már egyáltalán nem nehéz vele (fél éves). De mindig nyugis baba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!