Keresztelőre milyen ajándékot kapjon a baba a saját szüleitől?
A szalámi a legkevésbé maradandó :-)
A biblia pedig egyáltalán nem rossz ötlet.
Gyerekbibliából is lehet igényes, gyönyörűen illusztrált példányokat venni, amik a kicsik szintjén magyarázzák el a történeteket.
Én lányom antik keresztelőpoharat kapott a nagyszülőltől de szülöktől is jó ötlet szerintem.
De kapott agyagból névre szólóan égetett emléktáblát és aranyláncot kereszttel is.
nekem eszembe se jutott, hogy kellett volna adni valami a -babánknak- a keresztelojére.
a kis keresztelo ruha, a gyertya, az emléklap ( ezek mind ugye az egyháztol) nekunk elég volt. :)
Mi semmit nem vettunk a nagyobbnak a keresztelojere, igy is rengeteget koltottunk, es nagyon sok ajandekot kapott.A kicsinek nyar vegen lesz a kereszteloje, neki sem veszunk semmit, epp eleg lesz az egesz hacacaret kifizetni.Nalunk "kotelezo" kiseskuvot tartani keresztelore annak a legaprobb reszleteivel.Tobb mint 100 fos vacsora(termeszetesen nem itthon), az etterem diszitese, tortak, fenykepesz, meghivok, nehany vendeg szallasa, minden meghivottnak apro ajandek stb.
Raadasul teljesen feleslegesnek tartom ezt a felhajtast, rosszul vagyok ha ragondolok, csak sodrodok az arral...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!