Csak engem érint érzékenyen mikor megkérdezek valamit és gunyos válaszokat kapok?

Szia
Engem az zavar,ha mondjuk én is kérek itt segítséget,de a lehetséges megoldás mellé azért még odabiggyeszti,hogy azért az olyan idős babának,mint pl nekem van,már rég nem kéne ezt vagy azt csinálnia,vagy épp pont kéne hogy csinálja,mert az övé már rég ezt,meg azt csinál.......!!!!!
Pffff...ha még az orvos sem úgy látja,hogy az a dolog ne lenne normális,akkor miért kell itt úgymond lenézni a másiknak a babáját,vagy az anyukájának a dolgokhoz való hozzáállását...!!!
Na én az ilyen fajta dolgokat nagyon nem szeretem,mikor nem segítenek,hanem kioktatnak,hogy hogy lenne a helyes....!
Üdv.,egy 7 hónapos gyönyörű kislány anyukája,akinek a töke kivan a sok okoskodótól..... :)

Az én védőnőm most jött ki a suliból, nincs babája és igazából nem gyakorlott. A doktornőm a nagymamám lehetne és már rájöttem, teljesen másképp gondolkodik mint én. A kérdéseimre tőlük soha nem kaptam érdemi választ. Megörültem, amikor ide jöttem. Tényleg vannak barmok, de tovább kell lépni rajtuk.
Nekem pl. az a kellemetlen, amikor már többedjére írom le a saját tapasztalatom. Ilyenkor mindig várom, ugyan mikor talál meg egy rém-rendes író, aki szól, hogy nahát tegnap, meg tegnapelőtt is te írtad?
De alapjában jó érzésű emberekkel találkozok.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Ezt a kerdest en tettem fel par napja.
Tul sok valasz nem erkezett ra ugy h elgondolkoztam h ez csak tenyleg engem zavar ennyire.
De megorultem amikor lattam a kerdesedet mert ezek szerint tobb mindenkit zavar.
Köszönöm a válaszokat!Jó látni hogy nem csak egy normális ember van ezen az oldalon.
Ha vannak még akiket zavar várom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!