Nagyon rosszul/keveset evő babák anyukái van megoldás?
Ha egyébként jókedvű, mozgékony, akkor most ez elég neki.
Azt írod, amit ti esztek, abból eszik, akkor egyen azt, nem kell neki már külön főzni. Arra figyelj, hogy folyadékot azért igyon napközben.
Mennyi idős, mekkora?
Hú hát ez tényleg nagyon kevés, nekem is pont ennyi idős a lányom és jóval többet eszik.
És ha esetleg reggelire már nem tápszert adnál neki?
Próbáld több félével kínálni, a kezébe adni a gyümölcsöt, kiflit hogy ő rágcsálhassa.
De ha ez nem változik szerintem kérdezz rá a dokinál.
Megpróbálom, amit írtok, hogy reggelire azt adok neki, amit én eszek, hátha... Itthon nekem is azt eszi/enné, amit mi, de idegen helyre viszek magammal bébikaját, mert ki tudja, hogy milyen az étel és nem igazán merem neki adni. Itt speciel strandról volt szó. Pár falatot azért evett, apa csipegetett neki halat kevés krumplival.
Most voltunk az orvosnál. Azt mondta, hogy ne aggódjak, szépen fejlődik, most ez elég neki. És igazából súlyban tényleg nem mutatkozik, mert hízik, igaz 100-150gr-ot, de hízik. A fene tudja mitől, mert ettől éhen lehetne pusztulni, de lehet a tápszer miatt. 10450gr és 77 cm. 6 hónapos koráig borzasztó gyors ütemben hízott és nőtt, azóta leállt és havonta csak ennyiket szed fel. De tényleg borzasztó kevésnek érzem, amit eszik. Ma reggel 7-kor megitta a tápszer adagját, az előbb próbáltam adni barackot, kiköpte. Majd felébred dél körül, még nem lesz éhes, majd 1-kor megint szenvedek, mert alig akar enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!