Kinek mennyit segit az edesanya?
Az én anyukám semmit nem segít, 5,5 hós a kisfiam, de még egyszer nem jutott eszébe h megkérdezze, h ne vigyázzak rá, h ki tudj takarítani? mondjuk mikor gyerekek voltunk, akkor is a kocsmatöltelék apám volt az első, velünk sosem játszott, egy sor mesét nem olvasott, nyaralni, strandolni,kirándulni sosem voltunk, neki az volt az első, h az apámat maximálisan kiszolgálja meg pletykáljon a barátnőivel. azóta apám egy másik nőért elhagyta. de én rá sem merném bízni a babám. kb 3 hónapja itt volt, direkt hagytam őket kettesben. egy ideig elvolt a kisfiam, aztán elkezdett nyűglődni, anyám meg kerekre nyílt szemekkel nézte a mónika-showt! úgyh inkább nem kell a segítsége.
anyósom 2 utcával lakik lejjebb, rá jobban számíthatok, csak ő 3 műszakban dolgozik és a 86 éves anyukáját is ápolja. de ha van ideje ő azért segít.
*Sz*
07:27 igen sajnos nekünk ez jutott.mások elött igy imádom ugy imádom,azt máskor le se szarják.
kérdezö te meg nem reagálod túl.
nekem anyosóm szereti a gyerekeket megkülömböztetni.az én fiam a vér szerinti unokája,de ö mégis a másik fia nevelt lányáért rajong.pl multkor mondta h megy a lányhoz mert szülinapja volt,visz neki ajándékot.az unokájának is nem sokkal elötte volt,neki még sem vett semmit...
(Zsoka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!