Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mennyit segit az edesanya?

Kinek mennyit segit az edesanya?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 22:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Szia! Anyukám hozzánk nem lakik túl messze, sokat segít nekem. Imádja az unokáját, igazi nagymama. És persze, ellentétben anyóssal, nem szól bele semmibe, csak tanácsod ad, vagy megfogadom, vagy nem!
2010. márc. 4. 07:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyukám semmit nem segít, 5,5 hós a kisfiam, de még egyszer nem jutott eszébe h megkérdezze, h ne vigyázzak rá, h ki tudj takarítani? mondjuk mikor gyerekek voltunk, akkor is a kocsmatöltelék apám volt az első, velünk sosem játszott, egy sor mesét nem olvasott, nyaralni, strandolni,kirándulni sosem voltunk, neki az volt az első, h az apámat maximálisan kiszolgálja meg pletykáljon a barátnőivel. azóta apám egy másik nőért elhagyta. de én rá sem merném bízni a babám. kb 3 hónapja itt volt, direkt hagytam őket kettesben. egy ideig elvolt a kisfiam, aztán elkezdett nyűglődni, anyám meg kerekre nyílt szemekkel nézte a mónika-showt! úgyh inkább nem kell a segítsége.

anyósom 2 utcával lakik lejjebb, rá jobban számíthatok, csak ő 3 műszakban dolgozik és a 86 éves anyukáját is ápolja. de ha van ideje ő azért segít.

*Sz*

2010. márc. 4. 08:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Jo nektek csajok hogy ilyen rendes anyukatok vagy anyosotok van.Nekem anyosom meg halt es hat anyumal meg nem tul sokat segitene.Kb 30 re lakunk egymastol de eben az evben meg 2 szer volt nalunki akkor is egy orat ha maradt.Azert nem ertem miert ilyen mert van 2 noverem es mindketonek a fiara nagyon sokat vigyazot segitet nekik es meg mai napig is mindig o vigyaz mig noverem dolgozik.Egyut laknak es noveremnek nincs ferje igy kicsi kora ota anyum es apum vigyaz ra.Egyut menek neki vasarolni o foz nekik setalni viszi szoval mindent.Tolunk meg el varja hogy mindig mi menlyunk hoza mert nekunk van auton es ha at megyunk hozajuk akkor is csak a masik unokakrol beszel nekem.Total elegem van belole.Ugy erzem senkire nem szamithatok.Szerintetek tul reagalom a dolgot?
2010. márc. 4. 11:03
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

07:27 igen sajnos nekünk ez jutott.mások elött igy imádom ugy imádom,azt máskor le se szarják.

kérdezö te meg nem reagálod túl.

nekem anyosóm szereti a gyerekeket megkülömböztetni.az én fiam a vér szerinti unokája,de ö mégis a másik fia nevelt lányáért rajong.pl multkor mondta h megy a lányhoz mert szülinapja volt,visz neki ajándékot.az unokájának is nem sokkal elötte volt,neki még sem vett semmit...

(Zsoka)

2010. márc. 4. 13:59
 15/15 anonim ***** válasza:
68%
Az én anyukám egy csoda, igaz 250 km-re lakunk tőlük, de a kislányom születése óta 1x voltunk otthon/ 5hetes/ rengeteget segített. Tudtam pihenni, olvasni, és mégis együtt voltunk.Én szoptattam, ő böfiztetett, közben rengeteget lelkiztünk. Hasfájós a kislányom, anyukám nyugtatott engem is, és a babát is. Az 1 hetes anyucizás után hazajöttünk, és kibuktam, hiányzott anyukám, a támogatása,mert otthon kicsit újra gyerek lehettem, nem minden az én nyakamban volt. Nagyon szeretem az anyukámat!!
2010. márc. 4. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!