Hasfájós babán segít a Milumil optima HA 1 tápszer?
Nem tudom mennyire leszek hasznos :), mert nem ismerem az összes tápszerfajtákat és hogy a babádnak milyen komoly a gondja, de hátha mondok újat...:
1. A legtöbb baba hasfájós kb. 3 hónapos koráig. Általában megfigyelhető egy napszak, amikor - jóval később is - menetrendszerűen nyűgösebbek lesznek. Sajnos nem biztos, hogy ezen lehet segíteni (persze nagy szeretettel meg kell próbálni). Egyrészt érik a bélrendszerük, másrészt egy pukit még sokkal nagyobb tragédiaként élnek meg, mint mi :)
2. A "HA" azt jelenti, hogy hipoallergén, tehát adható tejérzékenység esetén is. Ilyen piciknek elővigyázatosságból inkább ezeket szokták felírni. Nálunk a Beba Start vált be.
3. Ha a kaki kemény vagy túl híg lett a tápszertől vagy nagyon sokat bukik, akkor mindenképp váltsatok. Tán legjobb célirányosan a tünetek alapján keresgélni másikat (védőnő?).
4. Ha inkább a szelek bántják, akkor "csak" sok levegőt nyel evéskor. Ha nagyon mohón iszik, lehet, túl nagy lyukú a cumi is (mi ugyanazon gyártótól - Avent - is kifogtunk elvileg egy méretből többféleképp szelelőt) vagy érdemes az adag felénél büfi szünetet tartani. És macerás, de 5-10 percig is érdemes büfiztetni minden evés után. Ill. be lehet vetni mindenféle praktikákat: tornáztatás, masszírozás, hason ringatás karban, Infacol, Espumisan, Gripe Water, szélcső, lázmérőzés - ki kell tapasztalni, nektek mi válik be.
Szerintem a HA 1 az sima tápszer mi azzal kezdtünk a legelején csak a kisfiam már megunta, mert kicsit keserés az íze.Hasfájásra a Milimul Komfort tápszert szokták javasolni. Én naponta kétszer adok neki belőle és javult a helyzet! :)
Remélem tudtam segíteni.
szia
én mindent kipróbáltam és végül a milumil comfort és beba keveréke kött be.fele-fele arányban használom.
Szia!
A kislányunknak is fáj tőle a hasa. Ezért mi lecseréltük beba-ra és az bejött neki ,tele lett a pocak és csend lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!