Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mennyit segit az edesanya?

Kinek mennyit segit az edesanya?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 22:32
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ugy ertem ha kozel laktok egymashoz akkor a baba korul mennyit segit?
2010. márc. 3. 22:34
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Mi a férjemmel és 7 hónapos kislányunkkkal Olaszországban lakunk. Ha hazamegyünk (1 -2 hónapra) akkor a szüleimmel lakunk egy háztartásban.2 szintes a lakás,alul laknak a szülők,felül mi. Édesanyám ha már meghallja,hogy felébnredtünk,csinálja a reggelit,és bármikor szükségem van rá,jön,csinálja. Remek nagymama,mindenkinek ilyet kívánok! (És ami a legfontosabb,a gyerek nevelésbe nem szól bele. Ahogy én mondom ő úgy csinálja!) Imádjuk!!!
2010. márc. 3. 22:45
 3/15 anonim ***** válasza:
70%

Szia! Amikor megszültem, hozzánk költözött segíteni, amikor hazajöttünk a kórházból, még 2 hétig itt maradt, és azóta is szinte minden nap jön segíteni.

Vagyis nagyon sokat segít! Fizikailag is és tanácsokkal is.

2010. márc. 3. 22:51
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

Anyukám messze lakik tőlünk, csak kb 2 hetente egyszer jön. akkor babázik, játszik vele, de nem szól bele semmibe, úgy csinál mindent,ahogy kérem. Az anyósom viszont itt lakik a város másik szélén. Na ő, ő mindenbe bele akar szólni. A kedvencem az, hogy ha csuklik a kislányom citrom levet akar itatni vele, megkértem, hogy ne, ő erre naná, hogy adott neki a hátam mögött és még csak a csuklása sem múlott el és még sírni is elkezdett utána. És még a mai napig ezt akarja csinálni. És ez csak egy példa volt a sok közül. Szóval ó nemhogy nem segít, hanem csak idegesít.

jill

2010. márc. 3. 23:19
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Nekem anyukám sajnos nem él, de anyósom elejétől rengeteget segít, nélküle nem is tudom, mi lenne, semmi időm nem lett volna magamra az első 6 hóban...u.i.: a citromlé nekem mindig bevált :)
2010. márc. 4. 00:08
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Rengeteget segített anyukám amíg pici volt a lányom,szinte minden nap jött.Segített takarítani,főzni,vagy a picire vigyázott. Ez most sincs másként,csak most elviszi és nem itt vannak.Addig csinálom a dolgom,amit a lányom mellett nehezen lehetne,és dolgozom is,meg tanulok. Majdnem minden délután jön és mennek a dédihez,vagy sétálni.
2010. márc. 4. 07:04
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Egy háztartásban élünk és még elvárja ,hogy Őt is kiszolgáljam.Mindent én csinálok egyedül a kajáját hordja magának.Nem beteg egyszerűen "királynőnek"született.
2010. márc. 4. 07:16
 8/15 anonim ***** válasza:
68%

Kb az uccsóval értek egyet.nekem sem segit,csak hátráltat.elvárja,hogy 8emberre fözzek mossak takaritsak egész nap,és nem segit.de még a törpire sem vigyáz,csak ha mások ott vannak,látványosan szereti.irigyellek titeket,hogy ilyen anyukátok van:D

(Zsoka)

2010. márc. 4. 07:25
 9/15 anonim ***** válasza:
53%
Előző vagyok.Neked is megy ez a látványos szeretés és mennyire jó nagymama vagyok?Mennyire irritáló...pfff.Egyik gyerekemet sem vitte el még sétálni vagy 1 cukrászdába...11 éves ,9 hónapos.Na erről ennyit.
2010. márc. 4. 07:27
 10/15 anonim ***** válasza:
68%

Nekem nagyon jó "nagyik" jutottak :-), Anyósom két utcányira lakik, édesanyám pedig 20 km-re. 2 lányom van, a nagy 2 éves, a kicsi 1 hónapos.

Mivel anyósom mozgáskorlátozott, ezért amikor csak egyre kell vigyázni, akkor ő segít, ma például mind a kettőre kell, ezért édesanyám jön át délutánra. Én csak 1 órát leszek oda (fodrász), de ő délben jön és csak este megy el. Segít kitakarítani, vasalni stb.

Anyósommal meg úgy vagyunk, hogy két napot ő főz ránk is, egyet meg én, akkor viszek nekik is. Hétfőn és csütörtökön én főzök, kedd, szerda, péntek ő. Szombaton általában náluk ebédelünk, akkor jönnek sógoromék stb.

Vasárnap általában anyuméknál vagyunk, mert hatan vagyunk testvérek, így akkor ott gyűlik össze a család :-)

De a gyereknevelésbe soha egyikük sem szólt bele. Mindig csak tanácsot adtak, de azt is mindig jó szándékkal. Bízom a tapasztalatukban, de elfogadják, hogy ma más nézetek vannak mint 30 éve.

2010. márc. 4. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!