Mit adnátok 2 hetes babátokra a következő helyzetben?
a legnagyobb melegben kell orvoshoz vinnem. Kocsiban nincs klíma, kb 25 perc az út. Viszont a váróban, rendelőben klíma van, lesz vagy 20 fok különbség. Ha a dokinéni észreveszi, hogy megérkeztünk, tudom, hogy leveszi a klímát, de addig is...
Még a kinti levegőre sincs szoktatva. Hogy a fenébe csináljam :(
Igazán nem értem, ha valaki ennyire nem tud gondolkodni, az miért vállal gyereket?!?!??!
Az autóban minimális ruha (body), a rendelöbe bemenetel elött meg ráadni egy rugdalózót. (ahogy az elözö is írta)
Igazán nem értem ha valaki itt tölti ki a frusztrációját, az miért nem megy ki inkább futni gépezés helyett?!?!?!?!
Majd ha ilyen két heted lesz , mint nekem, akkor próbálj meg ép ésszel gondolkozni, addig örülj neki, hogy beszólogathatsz, ha ez okoz neked némi boldogságot..
Egyetértek, kocsiban body, rendelőben rugi vagy csak betakargatod.
Nem kötekedésből, csak kíváncsiságból kérdezem, hogyhogy nincs hozzászokva a levegőztetéshez? Nem vittétek még ki egyáltalán?
Egyedül viszed, vagy ketten viszitek?
Ha ketten az egyikötök kint maradhat vele jó árnyékos helyen, és csak akkor vinné be amikor következik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!