Másnak is csinálta ezt a 3,5 hós babócája? Mivel teszek jót neki ebben a helyzetben?
Ha sír a baba akkor azt "valamiért" teszi.
Fel kell venni megnézni,hogy nem-e pisis-kakis?
Vagy szomjas-éhes,fáj valami neki.Én azt vallom,hogy mindenképpen fel kell venni a normális fejlődéséhez.
Vedd fel!Ne hagyd magad befolyásolni azoknak akik azt mondják,hogy ne vedd fel.
Én is mindig felveszem, vagy mellé fekszem.Nem hagyom sirni, majd ha felnő sirhat eleget amikor én nem leszek mellette, de amig vagyok addig igenis mellette vagyok.
3 hónapos baba anyukája
Én is azt vallom, hogy vedd fel nyugodtan, nekem most 5 hós a picurkám, én is mindig felvettem, aztán próbáltam kitalálni, hogy mi lehet a sírás oka (pisis-kakis pelus, testközelségre vágyik...)Volt amikor tényleg csak a testem közelségére vágyott, ilyenkor körbementem vele a lakáson, hiszen neki minden dolog új, így eltereltem a figyelmét.Mostanra már simán eljátszik egyedül, ha valahová kimegyek akkor mindig beszélek hozzá, így nem lát, viszont hallja a hangomat(anya most kitereget stb...)
:) Persze ezt addig tudom megtenni, amíg nem mászik, de oda szoktam menni is hozzá, aztán teljesen felpörög, örül, hogy lát, de tényleg nem szabad állandóan a sarkukban lenni, mert megszokják, hogy anya mindig "kéznél" van....persze a szemed sarkából mindig lássad mit csinál!!!
:)
Kitartás, ahogy telik az idő, egyre jobban belejössz és tényleg hallgass az ösztöneidre!!!
Minden jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!