Meddig tekintheto normáisnak a reflux? 10 hós lányom még mindig refluxos, valaki hasonlo helyzetben?
De már enyhült azért a reflux?
Lányomnak nagyjából 1 évesen múlt el teljesen. Addig fokozatosan egyre jobb és jobb lett, de lassú folyamat volt.
Hát,nálunk is 10 hónapos,de nagyon súlyos volt az állapota,utána végre írtak ki neki gyógyszert.
Nem evett már,hangot sem adott ki semmit,felmarta mindenét a sav.Kórházban is voltunk.Azt mondták,hogy amíg nem csökken a súlya,normális.
:-(
Nekünk egy étel intolerancia hozta a refluxot,erre én jöttem rá,utána meg fül-or-gégész (!) erősíttette meg.Miután elhagytuk a rizst,jobb lett,de a reflux maradt.Minden alvásnál sírva ébredt a büfire,sokszor 3 óra múlva is vissza jött még a főzelék is.
Két gyógyszert szed(losec és domperidon ep)ha csökkentem az adagot,visszatér a savas büfi.Nekünk még jó sokáig fog tartani biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!