Legkisebb korkülönbség kérdés? (Többi lent)
Sziasztok! :)
Nálatok mennyi volt a korkülönbség a két gyerkőc között?
Inkább azoknak a válaszára vagyok kíváncsi( de természetesen mindenki írhat):) akiknek nagyon kicsi lett a korkülönbség.:)
Véletlenül jött a kisbaba? Vagy tervezett volt?
Mennyire volt nehéz? Segítség volt?
Mikor állt helyre a "rend" ?
Köszönöm mindenki válaszát :)
Két nagyobb közt 13 hónap a korkülönbség. Most 5 és 4 évesek. Nagyon nehéz volt az elején, de most sem könnyű, de már sokkal jobb a helyzet:)
Bár sok a veszekedés a játékokon, most már ez a legnagyobb gond.
3. gyerkőc most másfél éves, tehát a nagy és a legkisebb közt 4 év a korkülönbség. Szerintem ez az ideális.
Az első kettő között nem volt tervezett az ilyen kicsi korkülönbség, véletlen jött ilyen hamar a 2. gyerkőc, eredetileg legalább 3 év korkülönbséget akartam. 3-4 év korkülönbség a legjobb szerintem, mind a szülőknek és a gyerekeknek is. Így még tudnak együtt játszani is.
Ismerősöm 6. babája pontosan 9 hónapra született az 5. testvér után... Korababa volt, 7 hónapra született, de így is igen hamar megfogant szülés után. Előtte a tesók másfél évente jöttek - nekem már ez is kis korkülönbség, de ez a 9 hónap...nem semmi.
Náluk amúgy semmi gondot nem okozott, "gyerekfüggők", szerintem még lesz gyerekük. Nem aggodalmaskodnak semmin, a gyerekek elvannak egymással, nagyszülők segítenek, tehát teljesen mindegy mennyi idő van köztük.
Én maradok a nagyobb korkülönbségnél. Az én idegeim nem bírnák, ha az egyik kicsi, másik pici lenne.
a bátyám és koztem 10 honap és 6nap van...ahogy letelt a 6 hét, anyum teherbe is esett.
nehéz volt neki...mert egyéni vállalkozok voltak, apám reggeltol éjjelig dolgozott. anyum volt a konyvelo illetve egy másik helyen fokonyvelo. segitsége nem volt (nagyszulok 200km-re voltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!