Csak engem idegesít, hogy folyton a nyakunkra járnak?
Figyelt kérdés
Van egy 3hónapos kisbabám, és a családtagok folyton a nyakunkra járnak, van olyan,hogy a sógornőmet este 9 kor is itt eszi a fene.2015. júl. 2. 15:41
11/12 anonim válasza:
Már nem azért de felnőtt ember vagy kedves kérdező és most már anyuka,állj elé és mond meg te magad neki hogy zavaró az állandó és későig tartó jelenléte.... komolyan nem értem miért félsz ezt neki kerek perec megmondani. Nálunk Anyósomék jöttek minden este a kutya nem hívta őket nem is hívtak előtte aztán megelégeltem és közöltem legyenek kedvesek csörögni előtte mert különben nem lesznek beengedve. Nem volt gond azóta mindig előtte hívnak ha kel egy nappal előbb is.. Nálam is volt olyan hogy a pici aludt én meg hállóingbe próbáltam szintén aludni erre jöttek és nem is zavartatták magukat felbirizgálták a picit is :/ Van egy határ meg kell húzni különbben nem lesz változás! Ti már külön család vagytok vannak szabályok tartsák be... ha valaki ezen megsértődik így járt.. Nálunk működik.. Hajrá kedves kérdező
12/12 A kérdező kommentje:
Eddig nem akartam megbántani őket, de amikor beakart állítani betegen akkor kiverte a biztosítékot mondtam,hogy nem jöhet erre nagyon panaszkodott a páromnak,hogy már meg gyógyult, most nem is azért de akinek megy a hasa a másik nap még ugyan úgy beteg vagyis hordozza a vírust..
de most már kerek perec megfogom mondani nekik köszönöm a biztatást! Ja ráadásul a saját édesanyám nem állít csak úgy be hozzánk , ezt az anyósom is fel érhetné ésszel de főleg a sógornőm mert most már nagyon elegem van belőle
2015. júl. 3. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!