Miért idegesít más kismamák tapasztalatlansága?
A korlátolt, buta kismamáktól falramászok. Annyira, hogy egy barátság is megszakadt emiatt.
Nem volt tisztában a terhesség folyamatával, a szüléssel, nem tudta, hogy mi a hozzátáplálás (úgy gondolta, h amíg van anyatej, nem kell mást adni a gyereknek. Azt meg nem értette, hogy a 6 hónapos gyerek miért ehes óránként. Majd eperrel etette meg, amitől kiütéses lett és nagy melegben Magnum jégkrémet adott neki.
Az már csak hab a tortán, hogy mindenkit lenéz, akinek nincs még gyereke.
Úhhh engem az egyik ismerősöm akaszt ki.
Nekem van egy gyerekem már, ő most terhes. De mindent jobban tud és én vagyok a h-lye, nagyképűen beszél, stb.
Tök normálisan beszélek vele, de az ő szövegéből süt a nagyképűség és a másik és mindenki h-lyének nézése. :S Nem is tudom,de sokszor gondolkodok azon h nem beszélek vele többet.
Hú, köszönöm a válaszokat! Legfőképp azt, hogy nem oltottatok le. Jó látni hogy nem én vagyok az egyetlen. Félve írtam ki a kérdést, féltem hogy sokan félre értik.
Egyébként itt most konkrétan a helyzet az, ami idegesít. De van a rokonságban olyan anyuka, aki tényleg hülye dolgokat művelt a gyerekkel. Na ott iszonyú buta az anyuka, és ott a gyereket sajnáltam. Vele megszakítottam a kapcsolatot, mert idegesített hogy "tönkre teszi" a lányát. Persze nem drasztikusan, de egy normális, felelelősségteljes anyuka sem tenne olyat a lányával, amit ő csinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!