ÁEK-ben szült kismamák, kell a babának ruhákat bevinni arra a 3-5 napra, amíg bent vagyunk a kórházban?
Honvéd Kórház?
Nem kell a babának ruhát bevinni, csak azt, amiben majd hazaviszitek. A gyereknek popsitörlőt, pelenkát kell csak vinni, illetve vigyél pár textilpelust is, mert pl. a fiam is kiütéses lett attól, amit bent a feje alá tettek.
Amit én még vittem, és hasznát is vettem: cumi (nem szóltak miatta, sőt, amennyit a szobánkban sírtak a babák még örültek is neki a csecsemősök), kézi mellszívó (nehezen indult be a tejem, de a benti kb. 100 éves gépet nem ajánlom), illetve vigyél bimbóvédőt is, biztos ami biztos. :)
Inkább vigyél! Nagyon elhordottak a ruhák már és örülnek, ha saját ruhája van a Picinek. Mikor a Lányomat szültem 2010-ben, akkor még szép ruháik voltak, de mikor a Fiamat 2012-ben, akkor már nagyon elrongyolódott ruhát adtak rá, így inkább hozattam be Apával saját ruhát. Mikor elvitték este fürdeni, akkor mindig szóltam, hogy saját ruha van rajta, kérem vissza!
Barátnőm 2013. nyarán szült ott, beszélgetett a csecsemősökkel és ők mesélték, hogy minden szép ruhát lenyúlnak, "elfelejtik" levenni a piciről, mikor mennek haza.
Szóval inkább saját! + azokat is vigyed, amiket az első válaszoló írt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!