Mindenki ilyen kevés Gyed-et kapott?
Figyelt kérdés
Hát nem tudom ,elég e lesz hó végére.2010. márc. 3. 10:19
11/21 anonim válasza:
nem a hónap napjainak számától függ, hanem a napi átlagkeresetedtől. Max 86-ot kaphat mindenki, aki igényelte az adójóváírást.
12/21 anonim válasza:
10:46-os vagyok, tényleg pont 10ezerrel kaptam kevesebbet, mert a múlt hónapban 62-őt kaptam, most pedig 52-őt, a munkahely fizet, árufeltöltőként dolgoztam a Tescoban.
13/21 anonim válasza:
Hát én még nem kaptam meg, de remélem, hogy 86 e ft-ot kapok a bruttó 220.000ft-ra ebben a hónapban is.
A munkahelyemen is minden hónapban ugyanazt az összeget kaptam és amióta gyeden vagyok, azóta is megegyezik minden hónapban a gyed összege.
14/21 anonim válasza:
Én is kevesebbet kaptam 8000 ft-tal:-(((
15/21 anonim válasza:
Utolsó: Te sem max gyedet kapsz, igaz????
16/21 anonim válasza:
Igaz, Én nem GYED-en vagyok már, most kaptam először GYES-t, és nem értem, hogy miért kaptam kb. 8ezerrel kevesebbet, mint a GYES egységes összege. Esetleg tudja valaki?
17/21 anonim válasza:
Bocsi hogy közbekérdezek, jól értem hogy aki maximum gyed-et kap annak minden hónapban ugyanannyi, aki meg nem a maximumot annak havonta változik? Mert én a maximumot kapom, és minden hónapban ugyanannyi volt tavaly forintra pontosan, és most februárra is ugyanannyit kaptam mint januárra. Akkor most ez így jó?
18/21 anonim válasza:
Én a max.GYED-et kapom 70900ft (adójóváírás nélkül),most ehhez képest kaptam 64500ft-ot.Miért van ez, hogy mindenki máskép kapja?
19/21 anonim válasza:
tegnap 10:59
Én is Tescos vagyok és nekem is pont 10000 ft-tal kevesebbet utaltak...
20/21 anonim válasza:
Én max gyed-es vagyok, és 80.607 Ft-ot kaptam:( Pedig 86,008-at kellett volna. Érdekes.
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!