Kismamák mindenki kapott a védőnőtől újságokat? Én nem, de szinte minden kismama mondja, hogy vannak benne kuponok. Kellett volna kapnom? Mert kérni nem fogom.
Szia!
Ha megveszed az anyák lapját havonta (470,-Ft körül van) vannak benne kuponok minden számban. a védőnő is ennek a mintaszámát adja.
27 hetes km
Az elején, amikor a Felicitas csomagot adta, abban volt egy Kismama magazin, meg egy Anyák lapja vagy Baba magazin, valamelyik.
De ezek régi számok, azokkal a kuponokkal semmire nem mész már.
Az aktuális újságokban keresd, azokban valóban van pl. Brendon kupon.
Ha megengedsz egy megjegyzést: szerintem nem éri meg. Az újságokat sokáig olvastam, míg várandósságom előtt, aztán mikor babás lettem rájöttem, vagy baromságokat írnak, vagy csak egy szemszögből, vagy nagyon trendi a cikk vagy egyszerűen rövid, nem elég alapos. A Brendonos kupon nekem nem kellett, mert szerintem indokolatlanul magasak az árak és ahol mi lakunk, az összes eladó bunkó. Sajnos jobb szót nem találtam rájuk még.
Szóval, ha tudod, nézd át a magazint, hogy érdemes-e megvenni, mert én szépen lehúztam most őket, de azért 1-2 cikk hasznos is volt.
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!