Sajtos stickletti 1 évesnek adnátok?
Figyelt kérdés
az olyan ropi féle, de nem sós.
ti adnátok ilyet a gyermeketeknek? persze nem minden nap, heti 1-2x.
2010. márc. 3. 09:10
1/9 anonim válasza:
szia!!
szerintem nyugodtan, én is adtam már ennyi idősen a kisfiamnak. max. többet iszik utána :)
Ági
2/9 anonim válasza:
Én adnék (13 hónapos a kisasszony), csak azért nem adok neki, mert eszetlenkedik vele, megböki a saját szájpadlását, játszik vele, ahelyett, hogy megenné, a szeme előtt hadonászik, és ilyesmik. Végülis adok neki ilyesmiket, de csak akkor, ha ott ülök mellette, amíg meg nem eszi.
3/9 anonim válasza:
Nem, nem kell, hogy rászokjon ezekre a sz@rokra.
Láttam már 2 éves chipset enni, én a1 0 éves fiamanka nagyon néha szoktam venni.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat, kölesgolyót, meg háztartási kekszet szokott enni , ilyen rágcsálnivaló gyanánt, de gondoltam, újíthatnánk valamit. más egyéb ilyesmi rágcsát mit szoktatok adni a hasonló korú gyerkőcnek?
2010. márc. 3. 09:17
5/9 anonim válasza:
Cerbonaszelet,kétszersült vagy abonett is jó.
6/9 anonim válasza:
Tudom, hogy ezek nem olcsó dolgok, de Én szoktam venni ilyet pl.: Hipp babakeksz, Hipp mézes puffasztott rizskarika (tudjátok, az a hungarocell cucc), Manner babanápolyi stb. Rossmann-ban, DM-ben elég szép választék van ilyenekből, babáknak valók, gondolom nem sz...k. Ezekkel lehet variálni.
7/9 A kérdező kommentje:
babakekszen kívül nem láttam olyan cuccokat még a dm-ben, de megnézem tüzetesebben.
köszi nektek is.
2010. márc. 3. 09:50
8/9 anonim válasza:
az én fiam sem chipsen él attól, hogy adok neki néha rágcsákat. még csokit is szoktam heti 1-2x kinder szeletet, semmi baja nem lesz tőle!! ez mellett imádja a gyümölcsöt, zöldséget naponta eszik, szóval nem hiszem, hogy rossz anya lennék, mert néha kap mást is ezeken kivül!!
Ági
9/9 A kérdező kommentje:
nem vagy ettől rossz anya
:D
2010. márc. 3. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!