Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt a babád,...

Mennyi idős volt a babád, amikor leesett az ágyról/kanapéról/pelenkázóról stb?

Figyelt kérdés

Lett bármi baja a babának?

Természetesen a kérdés azoknak szól, akikkel történt ilyen.

2015. júl. 1. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9 hónapos korában a kanapéágyról. délutánonként azon alatattam, majd áttettem az ágybába, de aznap kidőltem vele, felébredtem, ő még aludt, kimentem pisilni, de előtte még gondosan az ágy szélére pakoltam jó nagy díszpárnákat...

igazából ez volt a gond, mert se a kanapé nem magas kinyitva (30-40cm), a gyerkőc is már letolatott róla, de pont akkor felébredt és felmászott a párnáról amiről lebucskázott, nehogymá pont mi maradjunk ki egy buliból ;)

nem lett semmi baja!

2015. júl. 1. 23:31
 12/15 anonim ***** válasza:

a legsúlyosabb az volt amikor egy évesen álltó helyéből kicsúszott maga alól a lába és hanyatt esett egyenes törzzsel, a feje hatalmasat koppant a kemény konyhakövön, felszakadt a bőr és púpja lett

amúgy azt olvastam, addig nem kell nagyon megijedni, míg 1 méternél kisebb magasságból esnek le

2015. júl. 2. 03:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy évesen, franciaágyról. Épp tanulta a letolatást. Apám volt vele, a franciaágy három oldalról nyitott. Apám az egyik oldalán, ő villámgyorsan átment a másik oldalra, megpóbált lejönni, begyűrődött a lába maga alá és leesett. Nagy koppanás, sírás, de nem lett baja.

Apám elmeseélése szerint vízszintesen az oldalára esett. (Mi a sírásra szaladtunk be, magát az esést nem láttuk.)

Olyat viszont csinált, hogy négykézláb mászott a parkettán és valamiért elfelejtett a soron következő kezével "lépni", arcra esett és kicsit felrepedt a szája. Először ijesztő volt látni, hogy vérzik a szája. Pár perc után láttuk, hogy a belül, a felső ajkát sértette fel a foga, tehát nem igényelt orvosi ellátást. Lett ott egy seb, pár nap alatt el is tűnt.

Vagy olyan volt, hogy felemelt fenékkel akart kitolatni a parkettás részéről (nem szabad neki) a kőre. Az apja a fenekénél fogva vissza akarta tolni, a gyerek meg előreborult fejjel. Koppant, kicsit sírt, de ott talán 10 cm-t tudott előreesni, egyértelműen nem eshetett komoly baja.

2015. júl. 2. 04:56
 14/15 anonim ***** válasza:

4-5 hónaposan az ágyról.

Arcát ütötte be, sírt pár percig, után mintha mi sem történt volna.

2015. júl. 2. 06:17
 15/15 anonim ***** válasza:
6 hónaposan esett le a kanapéról. Ott álltam mellette, pár másodpercre fordultam el, mert a férjem mondott valamit, a gyerek meg legurult és nem tudtam már elkapni. Bevittük a kórházba, megröntgenezték, de semmi baja nem lett. Szerintem mi jobban megijedtünk, mint ő.
2015. júl. 2. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!