Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom ma végigordította a...

Kislányom ma végigordította a Dévény-tornát. Ez a második alkalom és ez durvább volt. Nem okoz ez kárt a kis lelkében?

Figyelt kérdés
Már 9 hónapos és ilyenkor már úgy tudom emlékeznek.
2015. júl. 1. 15:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Most olvastam vissza mindent. Kúszást akarjuk éppen beindítani, határeset, még nincs lemaradva.Mondjuk az én babám sírós amúgy is, a természete ilyen, szóval ott, ha lefogják az neki kínzás. Ma győztem törölni az orrát, iszonyú érzés volt.
2015. júl. 1. 21:39
 12/13 anonim ***** válasza:
32%

olvastam, már elvinni is nehezen akartad, az első foglalkozás után is tettél fel kérdést, most is... szerintem feleslegesen hordod amúgy. magad is írod, hogy nincs lemaradva. az én fiam is 9 hónapos lesz egy hét múlva, még nem mászik, nem áll fel, nem ül fel. de nincs lemaradva semmiről, eszembe sem jutott, hogy baj lehet vele. vidám, erős, mosolygós baba, aki kicsit lassabb, kicsit lustibb, mint a kortársai.

ha ilyen bizonytalan vagy, nem értem, miért erőlteted. főleg, hogy a dévényes is mondta, hogy nem vagytok lemaradva.

2015. júl. 2. 00:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a kisebbikemmel 2 hós korától 16 hósig jártam. Olyan 8 hós kortól lett jobb, akkor is sírt minden alkalommal, de előtte majdnem végig. Rémes volt :( De most 23 hósan semmi se látszik a hypotóniájából, nagyon okos és eleven, ügyes, és kifejezetten vidám. Csecsemőnek is az volt. Nem viselte meg sztem, és nagyon-nagyon jót tett neki. Következő gyereket is gondolkodás nélkül vinném, ha bármi felmerülne.
2015. júl. 2. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!