Egyesek miért mások piszkálásával foglalkoznak itt állandóan?
Figyelt kérdés
Már elnézést,de itt vannak olyan buta emberek,hogy azon néha már nevetni kell.
Ha valaki valamit nem tud,vagy nem érdekli,akkor miért nem tud elsiklani a válasz felett? A piszkálódásokkal mindenki saját magát járatja le szerintem.Mindenki mást nem tud,mindenki másban tanácstalan,és ha valaki már idejön erre az oldalra,akkor ezt tartsa tiszteletben.
Köszönöm aki csatlakozik hozzám! (A)
2010. márc. 2. 22:26
11/17 anonim válasza:
Csatlakozom! Engem nem az zavar, hogy véleményt nyilvánítanak, hanem hogy kifejezetten durván, gorombán beszólnak a másiknak.
12/17 anonim válasza:
Én is csatlakozom a véleményekhez! Igen, írja le a véleményét, ha van (sajnos sokszor igazán az sincs). De: ne bunkó modorban, hanem próbáljon legalább a normálishoz közelítő hangnemet találni és ne ledorongolni a kérdezőt esetleg a normális válaszokat adókat. Taktika: ne menj bele parttalannak tűnő vitákba. Van, akinek ez a lételeme. A fafejű embert nem lehet észérvekkel meggyőzni úgysem :)
13/17 anonim válasza:
Csatlakozom. Sok olyan ír ide akinek nincs babája csak irigykedik és lenézi a mamik problémáit. tisztelet a kivételnek.
14/17 anonim válasza:
Én, ha bunkó választ kapok, szimplán nem reagálok rá, mintha ott sem lenne a válasz, átugrom. Tudom, nehéz, mert nagyon fel tudják dühíteni az embert, de a legjobb taktika az ignorálás.
15/17 anonim válasza:
Na igen, nekem is ezt kellett volna tennem. De sajnos elbaktam, és én hülye leálltam vitatkozni... Na többet nem teszem, az biztos. Nem fogok ezzel örömet szerezni a hülye pi...nak, az tuti. (B)
16/17 anonim válasza:
hát, igen... én is egyet értek. meg lehet nézni a %-omat, mert feldühített, amit egyik másik megenged magának, és szóvá is tettem...; de én vagyok a bolond, hogy egyáltalán tudomást vettem róla.
17/17 anonim válasza:
Azért túlzás azt írni,hogy akinek nincs gyereke az csak irigykedik....18 éves vagyok nincs gyerekem és még nem is lesz jó pár évig mégsem irigykedem ebben nem is nagyon lehet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!